Lenovo ThinkPad X130e

Murat Halilbeyoğlu 20.12.2011 - 11:01
Dijital gençliğin yeni gözdesi
Dizüstü bilgisayarından mobilite, hız ve sağlamlık talep eden kullanıcılar Lenovo ThinkPad serisinin yeni üyesi X130e’nin tutkunu olacak…

Lenovo ThinkPad  serisi teknoloji tutkunları ve iş dünyasının ardından yeni üyesi X130e ile  bu kez de gençleri ve mobil hayat tutkunlarını hedefliyor. Güçlü ve yüksek performansa sahip dizüstü bilgisayarlarından oluşan ThinkPad serisinin son harikası X130e, şık tasarımı, sağlam gövdesi, yüksek teknolojisinin yanı sıra mobil hayatı kolaylaştıran özellikleriyle başta gençler ve öğrenciler olmak üzere dijital hayatla bütünleşen herkesin son gözdesi olacak.

Lenovo ThinkPad X130e
Asil siyah, tutkulu kırmızı…
Yüksek performansı ve kolay taşınabilir özellikleriyle öne çıkan ThinkPad X130e, aynı zamanda şık tasarımıyla da göz dolduruyor. 11.6 inç büyüklüğünde LED ekrana sahip model, gece siyahı ve ateş kırmızısı renkleriyle raflarda yer alacak. AMD Fusion E-300 ve E-450 ya da Intel ikinci nesil Core i3-2367M ULV işlemci seçenekleriyle sunulan dizüstü bilgisayarda kullanıcılar birden çok işlemi aynı anda yapabilme imkanına sahip. Zamanının çoğunu ev dışında geçiren kullanıcılara ThinkPad X130e’nin uzun ömürlü bataryası, sekiz saate kadar kesintisiz çalışma imkanı da sağlıyor.

Kahve dökmek serbest
Hafifliğiyle gençler ve öğrenciler için mobil hayatı kolaylaştıran ThinkPad X130e, sağlamlıkta da rakip tanımıyor. Bu yeni model, güçlendirilmiş gövde ve köşeleriyle diğer modellere kıyasla yüzde 33 daha güçlü bir yapıya sahip. Cihazda düşmelere ve çarpmalara karşı en az hasarın yaşanmasını sağlayan lastik dış koruma ve sıvı dökülmelerinin verebileceği zararı ortadan kaldıran su tahliye kanalları da bulunuyor.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 10:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lenovo ThinkPad X130e
İlginizi Çekebilir