Lenovo yeni IdeaPad ve Yoga serisi ürünlerini tanıttı

Ersin Kılıç 15.08.2017 - 15:12
Aktif kalemli Yoga 720 ve yeni IdeaPad düzenlenen toplantı ile tanıtıldı
Lenovo sabah saatlerinde bir toplantı düzenleyerek hem firmanın ilerleyen günlerdeki projeleri hakkında bilgiler verdi hem de satışa çıkaracağı yeni ürünler hakkında bazı duyurular gerçekleştirdi. Bu toplantıda firma yelpazesinde yer alan Yoga 720 ve yeni IdeaPad ürünlerinin tanıtımları da gerçekleşti. Konu ile ilgili yapılan açıklamalar ve bilgiler ise şu şekilde;

"Bilgisayar üretimi ve sunucu alanında faliyetleri dışında Motorola markası ile akıllı telefon pazarına da giren Lenovo, dizüstü bilgisayar dünyasında kategori öncüsü olan ve büyük hayran kitlesine sahip Yoga serisinin en son modeli Yoga 720’yi tanıttı. Aktif kalem özelliği ile büyük ses getirecek Yoga 720 modeli, Yoga serisinin diğer üyeleri gibi 360° döndürülebilir menteşesi ile dört farklı kullanım şekli sunuyor.

Lenovo yeni IdeaPad ve Yoga serisi ürünlerini tanıttı
Yoga serisinin aktif kalem ile gelen ilk modeli olan Yoga 720, Windows 10’un sunduğu yeniliklerden de sonuna kadar faydalanıyor. Aktif kalem desteğiyle, One Note, Paint 3D, Word, Powerpoint ve Web tarayıcıları üzerinden kullanılabilen Ink özelliklerini kolayca yönetebilir, yaratıcılığınızı sergilerken günlük işlerinizi kolayca halletmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Ink ve Yoga 720’nin kalemi sayesinde kolayca 3 boyutlu çalışmalar yapabilir hatta çalışmalarınızı 3D printer ile 3 boyutlu çıktı olarak da alabilirsiniz.

Yoga 720'nin 13" modeli yalnızca 14,3 mm incelikte ve 1,3 kg hafiflikte. 7. Nesil Intel® Core™ i7 işlemciye sahip modelin, FHD ekranı bulunuyor ve 8 saate varan pil ömrü sunuyor. JBL'in geliştirdiği hoparlörlerle Yoga 720'nin 13" modeli, Dolby Audio Premium teknolojisi ile kaliteli bir ses deneyimi de vadediyor. Ayrıca parmak izi okuyucu özelliği sayesinde ürünlerde Windows Hello desteği bulunuyor. Bu sayede bilgisayarınızı yalnızca parmak iziniz ile yönetebilir, şifrelerinizi hatırlama sıkıntısına elveda diyebilirsiniz. 

Lenovo, ayrıca Ideapad serisini yeniledi. Tasarımı ile hayranlık uyandıracak yeni seride bir dizüstü bilgisayarda aradığınız her şeyi bulabileceksiniz.

Ailenin 6 yeni üyesi olan IdeaPad 720, 520, 320 ve daha ince modelleri betimleyen“S serisi”cihazlar IdeaPad 720S, 520S ve 320S, modern tüketici beğenilerine hitap eden stil, şekil ve işlevselliği bünyelerinde birleştiriyor. 

Ve ailenin en incesi IdeaPad 720S

Lenovo IdeaPad 720S; 1,55 kg hafifliği ve 15,9 mm’lik inceliği ile ekstra kolay taşınabilirliği, 14 saate kadar pil ömrüyle birlikte sunuyor. Thunderbolt™ 3’ün devrimci bağlantısı, ek depolama alanı ve parmak izi okuyucu gibi yenilikçi yükseltmeleri barındıran 720S, 7. nesil Intel® Core™ i7 işlemci, geniş PCIe SSD depolama, 16 GB belleği ile adeta performansın yeni adı. Windows 10 ile gelen cihaz ayrıca opsiyonel parmak izi okuyucusu ile de Windows Hello rahatlığını sizlerle buluşturuyor.
Lenovo yeni IdeaPad ve Yoga serisi ürünlerini tanıttı
Metal kaplamasıyla şıklığın yeni adı IdeaPad 520

15.6"’lik IdeaPad 520 gelişmiş 7. Nesil Intel® Core™ i5 ve i7 işlemci ve NVIDIA GeForce 940MX grafik kartı ile tüketicilere performans, metal kaplamasıyla ise şıklık vadediyor. 21.7 mm’lik inceliği ve 2.1 kg’lık hafifliğindeki cihaz ince tasarımını, FHD çözünürlüğe sahip ekranı ve Dolby Audio Harman® hoparlörleri ile hem göze hem de kulağa hitap ediyor. Windows 10 Home işletim sistemine sahip IdeaPad 520 parmak izi okuyucu özelliği ile de karışık şifre kombinasyonlarından kurtarıyor.

Yeni serinin dinamosu IdeaPad 520S

IdeaPad 520S ise performans arayanların yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. 7. nesil Intel® Core™ i7 işlemcisi, opsiyonel 16 GB Intel® Optane™ SSD’si ve gelişmiş bir NVIDIA® GeForce® 940MX ekran kartı seçeneği ile ailenin dinamosu olan IdeaPad 520s sadece; 1,7 kg hafifliğe ve 19,33 mm inceliğe sahip. IdeaPad 520S, anında güvenli giriş için sunduğu opsiyonel parmak izi okuyucu ile de fark yaratıyor. Artık Windows Hello sayesinde, tek dokunuşunuzla şifreli dosyalarınıza ya da şifre korumalı hesaplarınıza rahatça ulaşabilirsiniz. Windows 10 Home Edition ile birlikte gelen bilgisayar, 12 saatlik pil ömrü ile de adeta bir enerji santrali.

Lenovo yeni IdeaPad ve Yoga serisi ürünlerini tanıttı

Hem fiyatı hem performansı etkileyici IdeaPad 320

IdeaPad 320, 15.6 ve 17"’lik 2 farklı FHD ekran boyutuyla satışa sunuluyor.  En son nesil Intel işlemcileri, 12 GB'ye kadar DDR4 belleği ve 3 farklı renk seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunulan IdeaPad 320, fiyat ve performans açısından başarılı bir dizüstü bilgisayar arayan kullanıcılar için ideal bir ürün. Windows 10 işletim sistemine sahip olan IdeaPad 320 aynı zamanda 5 saate varan pil ömrüne de sahip.

Lenovo yeni IdeaPad ve Yoga serisi ürünlerini tanıttı

Her eve lazım: Yeni IdeaPad 320S

8 GB’ye kadar DDR4 belleğe sahip olan yeni IdeaPad 320S, 7. nesil Intel® Core™ i7 işlemcisiyle çoklu görevlerin üstesinden rahatlıkla gelirken, NVIDIA® GeForce® 920MX ile şaşırtıcı grafik performansı sunuyor. 1,7 kg hafifliği ve yalnızca 19,3 mm inceliği ile dikkatleri üzerine çeken IdeaPad 320s, FHD çözünürlüğe sahip ekranının yanında Dolby Audio Harman® hoparlörlerle birlikte geliyor ve hem göze hem de kulağa hitap ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lenovo yeni IdeaPad ve Yoga serisi ürünlerini tanıttı
İlginizi Çekebilir