Life is Strange geliştiricisi Dontnod 14. yıl dönümünü kutluyor

Talha Ramazan Yüzmeç 2.06.2022 - 12:42
Dontnod Entertainment oyun geliştirmesinden bu yana 14. yıl dönümünü kutluyor ve bazı tasarım değişikliklerine gidiyor.

Life is Strange geliştiricisi Dontnod Entertainment önümüzdeki günlerde yeni bir oyun duyurusu yapabileceğini söylemişti. Bir sonraki oyun projeleri için çalışmaları hakkında bir süredir sessizliğini koruyan stüdyo yeni bir duyuru daha yaptı ve 14. yılını kutladığı bu günlerde başta firma logosu olmak üzere bir dizi değişikliğe gidileceğini açıkladı.

Life is Strange yapımcısı Dontnod yeni bir görsel kimlik sunuyor 

Dontnod firması oyun geliştirmeye başlamasının 14. yılını kutluyor. Şirket başlangıçtan bu yana tutarlı bir yükseliş içerisindeydi ve bu nedenle marka kimliğini daha iyi yansıtmak için görsel bir marka değişikliğinde bulunduğunu açıkladı.

Yeni görsel tasarımlarını YouTube videolarıyla da destekleyen Dontnod, anlamını yansıtmak amacıyla kesme işaretini ve iki kelime arasındaki boşluğu tekrardan göstermek istediğini belirtiyor. Alışılmışın dışında olduklarını ve isimlerinin anlamını taşıdıkları bir tasarımla ilişki olduklarını belirtiyor. Ayrıca Dontnod web sitesini de tamamen yeniledi.

Son olarak Tell Me Why ve Twin Mirror gibi oyunlara imza atan firma 2020 yılından beri yeni bir oyun çıkarmadı. 2021 yılında ise True Colors ile Life Is Strange serisinine  yeni bir giriş yapılmıştı. Dontnod, yıllar boyunca anlatı odaklı macera oyunlarıyla tanınıyor olsa da, stüdyo aynı zamanda farklı türler yaratmaya istekli olduğunu da gösterdi. 2018 yılında Focus Home Interactive tarafından yayınlanan aksiyon-macera oyunu Vampyr buna güzel bir örnek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Life is Strange geliştiricisi Dontnod 14. yıl dönümünü kutluyor
İlginizi Çekebilir