Life is Strange: Remastered Collection çıkış tarihi açıklandı

Murathan Özlü 25.09.2021 - 18:23
Square Enix Life is Strange: Remastered çıkış tarihini açıkladı. Life is Strange ve ilk devam oyununu içerek remastered paket 2022 Şubat ayında çıkacak.

Square Enix, Life İs Strange Remastered Collection'ın 2022 Şubat ayında yayınlanacağını duyurdu. İlk olarak Haziran 2021'de duyurulan remastered Life is Strange, Life is Strange ve Life is Strange: Before The Storm'u içerecek. Serinin en son oyunu Life is Strange: True Colors ise paketin içerisinde -elbette- bulunmuyor.

Life is Strange Remastered Collection 2022'de geliyor

Life is Strange'in ilk oyunlarına yapılacak olan bu yeniden ziyarette tabi ki görsel geliştirmeler bulunuyor. 2015 yılında çıkmış bir oyunun "remaster"ının yapılması bazılarına garip gelebilir. Remastere Collection'da doku kaplamaları ile modellemelerin tamamen elden geçirildiği, yeni bir ışıklandırma motorunun kullanıldığı ve hareket yakalama (motion capture) özelliğinin oyuna eklendiği ifade ediliyor.

Life is Strange: Remastered Collection

Elden geçirilen/geliştirilen özellikler çok bir şey gibi gözükmeseler de oyunun orijinal havasını koruyup "2021 oyunu" hissiyatını vermeyi başarabilirler. Life is Strange'in ilk oyunu yayınlandığında oldukça pozitif bir etki bırakmış ve devam oyunları bu "doğaüstü güçlere sahip genç" formatını devam ettirmişlerdi.

Serinin son oyunu True Colors, mağazalarından birinde asılı Tibet Bayrağı yüzünden Steam'de Çinli oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Life is Strange: Remastered Collection çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir