Life is Strange'in yapımcısından yeni oyun

Hürcan Köse 2.12.2015 - 21:21
Vampyr için hazır mısınız?
Life is Strange, geçtiğimiz aylarda biten 5 bölümlük bir oyundu ve kendi çapında oldukça büyük bir hayran kitlesine sahipti. Daha önce Remember Me ile de büyük bir başarı yakalayan Dontnod Entertainment, Life is Strange'e başlamadan çok önce İngiliz vampir-rol yapma oyunu olan Vampyr'ı duyurmuştu.

Duyurulduğu günden bu yana Dontnod, Vampyr hakkında tek bir bilgi bile paylaşmamıştı biz oyuncularla. Bugün, Dontnod Entertainment'in yöneticisi Philippe Moreau Avrupa PlayStation Blogu'nda yazdığı bir konuda oyun hakkında birçok detay verdi ve birkaç konsept resmi yayınladı.

Oyun aksiyon RPG türünde olacak ve Londra'daki 1918 İspanyol gribi döneminde yaşayan bir cerrah olan Jonathan Reid'in hikayesini anlatacak. Reid, hem fantastik hem de insan düşmanlarına karşı vampir güçlerini ve sahip olduğu silahları kullanacak. Bu silahlar bir doktorun sahip olacağı silahlar olacak elbette, testere veya ameliyat araçları gibi.

Tıpkı Dontnod'un diğer oyunu olan Life is Strange'de olduğu gibi oyun boyunca önünüzde birçok seçim bulunacak ve aldığınız her seçime göre oyunun gidişatı, bu gidişata göre hikayesi de değişecek. Bunun yanı sıra şehirdeki neredeyse herkesle etkileşim içine girebildiğiniz için kimi dost kimi düşman olarak seçeceğinize iyi karar vermeniz gerekecek.

"Topladığınzı bilgiler, gördüğünüz şeyler ve kurduğunuz tüm ilişkiler kararlarınızı etkileyecek." diyor Moreau. Buna ek olarak da "Ama beslenmeniz de gerekecek. Bir vampir olduğunuz gerçeğinden kaçamazsınız." diyor. Aşağıda oyunun Haziran'da yayınlanan konsept videosunu izleyebilirsiniz.


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 19:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Selayidin
Selayidin 5.12.2015 00:43
Life is Strange oynarken pastel grafikler güzel gelmişti, farklı ve orjinal duruyodu ve grafiği kötü diye oynamamazlık yapamayacağımız harika bi hikayesi vardı. Bu oyunda bence grafik eksik kalacak. Yine de hikaye güzel olabilir gibi duruyor.şehirdeki herkesle etkileşimimizin olmasından bahsedince şehirde kafamıza göre gezme olanağı mı sunulacak acaba bu sefer diye de düşünmedim değil. Eğlenceli olur çatılardan çatılara uçmak ya da ara sokaklarda kan emüklemek..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2015 23:16
Bu ispanyol gribinin ilk belirtisi hapşırma olarak mı görülüyordu o zamanlar?
Pixlik
Pixlik 4.12.2015 20:49
Öncül belirtileri günümüzde yakalandığımız griplerle aynı, ama illada hapşırma gözükecek diye bir durum yok. Nefes almada oluşan bozukluk ve balgam oluşumu gibi kişiden kişiye değişebilecek unsurlarla gözlene de bilir gözlenmeyede. Ama illa bir belirti gerekiyorsa halsizlik ve kaslarda ağrı ilkin belirtileri denebilir.

Not: Bunu okuyup nosebo etkisi göstermeyin, 80 yıldır ispanyol gribi virüsü gözlenmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2015 21:57
bu herifte iş var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Life is Strange'in yapımcısından yeni oyun
İlginizi Çekebilir