Like a Dragon: Ishin için ilk oynanabilir demo çok yakında geliyor

Atıf Doğan Özcan 28.09.2022 - 15:34
Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan Twitchcon etkinliği kapsamında merakla beklenen oyun Like a Dragon: Ishin ilk oynanabilir demosu oyunseverlerle buluşacak.

Yakuza hayranları bu ay içerisinde gerçekten bayram ettiler diyebiliriz. Çünkü peş peşe gelen oyun duyuruları ile dolu bir ay geçirdiler. Şimdi ise oyunlar hakkında daha fazla detay istiyorlar. Önümüzdeki düzenlenecek olan Twitchcon etkinliğinde   Like a Dragon: Ishin, ilk oynanabilir demosu karşımıza çıkacak ve çoğu oyun sever oyunu deneyebilecekler.

Like a Dragon demosu için heyecanlı bekleyiş başladı

Ryu Ga Gotoku’nun önümüzdeki iki yıl içinde piyasaya sürülecek olan serinden üç yeni oyunu duyurmasının ardından Yakuza hayranları için resmen bayram havası yaşandı. Bu duyurulan üç oyundan ilki, 2014 yılında çıkan yapımın yeniden çevrimi olacak. Dragon a Like: Ishin yeni bir oyuncu kitlesiyle karşılaşacak çünkü ilk defa Japonya dışında da piyasaya sürülecek.

Like a Dragon: Ishin için ilk oynanabilir demo çok yakında geliyor

Yakuza serisini devam eden büyümesi ve Ghost of Tsushima’nın başarısı birleşince, Ryu Go Gotoku, bu yeniden yapıma dünya çapında bir lansman yapılması için ilham verdi. Ryu’nun bu hafta içinde Twitter üzerinden yaptığı duyuru ile Like a Dragon: Ishin için ilk oynanabilir demosu önümüzdeki ay Twitchcon’da sergilenecek.

Ryu,”Yeni duyurulan samuray aksiyon macera oyunu Like a Dragon: Ishin’in ABD’de oynanabilir ilk demosu 7-9 Ekim tarihleri arasında TwitchCon San Diego’da olacak” dedi. Stüdyo ayrıca, etkinlikte bulunacak olan içerik üreticilerinden oyunu yorumlarda bahsetmelerini istedi. Oyunun 2023 Şubat ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Akabinde ise Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name oyunu takip edecek.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 12:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2022 16:10
Steam'de niye yok? İlk başta vardı. Sonra bu ülkede erişim engellendi diye görünüyor.
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2022 04:54
Xboxda da yok maalesef.
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2022 00:04
Fiyattan dolayımı banladılar acaba.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Like a Dragon: Ishin için ilk oynanabilir demo çok yakında geliyor
İlginizi Çekebilir