Lil Nas X'in Worlds 2022 şarkısı Star Walking yayınlandı

Ersin Kılıç 25.09.2022 - 12:47
Yılın en büyük Espor etkinliklerinden biri olan League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası'nın müziği ve klibi yayınlandı.

Lil Nas X'in hazırladığı "STAR WALKIN", Dünya Şampiyonası şarkılarına bir yenisini ekliyor ve LoL Esporu'nun hem taraftarlarını hem de profesyonel oyuncularını tüm dünyaya tanıtıyor. Riot Games Espor'un Küresel Yaratıcı Ekip Lideri Carrie Dunn, "Bu yılın Dünya Şampiyonası şarkısının Kuzey Amerika havası taşırken Yılın Gözdesi temasını da bireysellikten ödün vermeden tam anlamıyla yansıtmasını istedik. Böyle bir şarkıyı Lil Nas X'ten daha iyi kim yazabilirdi ki?”

League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası'nın müzik klibi yayınlandı

 

"Lil Nas X şarkı için düşündüğümüz konsepti bir üst seviyeye çıkardı. 'STAR WALKIN' profesyonel oyuncuların sonu gelmeyen rekabet hissini ve tarihe adlarını yazdıran yıldızlar arasındaki yerlerini alma arzularını mükemmel yansıtıyor. Şarkı profesyonel oyuncuların Dünya Şampiyonası Finali'ne ulaşarak Sihirdar Kupası'nı kaldırmak için çıktığı yolculuğu özetliyor. Dünya Şampiyonası şarkısına yönelik büyük bir beklenti söz konusu. Şarkının profesyonel oyunculara ilham vermesi, taraftarları coşturması ve rekabetin doruğa ulaştığı en büyük turnuva için binleri stadyuma, milyonları ekran başına toplaması gerekiyor. 'STAR WALKIN' şarkısının bunu başardığını rahatlıkla söyleyebilirim." 

Müzik klibinde Dünya Şampiyonası Finali'nin gerçekleşeceği San Francisco'nun meşhur simgeleri ve League of Legends'ın hem geçmiş hem de günümüzdeki profesyonel oyuncuları ön plana çıkıyor. Profesyonel oyuncular şehirde ilerledikçe ortam değişiyor ve esporun kültürdeki yeriyle dünyada iz bırakan profesyonellerin ustalıkları sergileniyor. Müzik klibi bölgesel lig esintilerinden şampiyon görünümlü dev robotlara ve LoL Esporu'nun profesyonel oyuncularıyla ilgili ilginç bilgilere kadar birçok konu içeriyor. 

2022 Dünya Şampiyonası ön eleme aşamasıyla 29 Eylül'de Meksiko'da başlayacak. Ön eleme maçları saat 23.00'te, 5 maçlık final serisiyse saat 21.00'de oynanacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lil Nas X'in Worlds 2022 şarkısı Star Walking yayınlandı
İlginizi Çekebilir