Lineage 2'nin ön kayıt süreci başladı

Ersin Kılıç 11.10.2017 - 15:02
Oldukça iddialı bir şekilde gelen oyunun kayıtlarına büyük ödüller var

Akıllı telefonların hayatımızın bir parçası haline gelmesi ile birlikte bu cihazların oyunlar için de oldukça önemli bir platform haline geldiğine şahit olduk. Nitekim geçtiğimiz dönemlerde oldukça başarılı örnekler karşımıza çıktı. Hatta mobil platformlarda MMO türünün de artık öncü örnekleri bulunuyor. işte bu oyunlardan bir tanesi de Lineage 2: Revolution.

Dünya listelerinde ilk 3 içerisinde yer alan oyun çok yakında ülkemizde de resmi olarak açılacak. İşte oyunun bu çıkışından önce ön kayıt süreci başlamış durumda. Üstelik oyuna önceden kayıt olan oyun severleri birçok özel hediye de bekliyor.

Ön kayıt süreci geçtiğimiz günlerde başlayan oyunun kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Tabi aynı şekilde Google Play Store'dan da oyunun sayfasına ulaşmanız mümkün.

Lineage 2: Revolution'ın ön kayıt süreci başladı

Oyuna ön kayıtla girecek olan oyunculara Kahraman Başlangıç Paketi ve Tam Ekipman Seti hediye ediliyor. tabi ön kayıt olmanın bir diğer avantajı ise isminizi, yani oyunda kullanacağınız adı şimdiden revize edebilmek. Zaten oyun adını önceden alan kullanıcılar için özel bir ünvanın geleceği de belirtilmiş. Ayrıca site üzerinden şimdiden klan kurabilir ve klanlarınıza 15 arkadaş davet edebilirsiniz.

Oyuna Google Play ile ön kayıt yaptıran kullanıcılara ise ayrıca 200 Kırmızı Elmas hediye edilecek. Bu ödülün oyun açıldıktan sonra 10. Seviyeye gelen kullanıcılara gönderileceği de belirtilmiş. Kayıt sistemi ile alakalı tüm bilgilere buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 23:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efrasiyab
Efrasiyab 11.10.2017 20:51
Mobil platformunda daha fazla böyle kaliteli oyunlar görmeyi temenni ediyorum. Lineage 2: Revolution sanırım Lineage 2' nin mobile uyarlanmış hali olması gerekiyor. Peki Lineage 2 Eternal ayrıca mobile gelecek mi? Yoksa mobil için sadece Lineage 2: Revolution çıkacak? İşi zor, çünkü yakın zaman da ArcheAge BEGINS mobile çıkış yapıcak. İkisi de kaliteli yapımlar, ikisi de mobil oyunculuğun gelişimine katkı sağlayacak güzel oyunlar. En iyisi ikisine de ön kayıt olun, ben öyle yaptım. SaygılarımLa..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lineage 2'nin ön kayıt süreci başladı
İlginizi Çekebilir