Lionhead'den bir demirbaş ayrıldı

Murat Halilbeyoğlu 21.06.2011 - 16:09
Simon Carter uzunca bir süre sonra Peter Molyneux'a veda etti
Fable serisinin baş teknik yönetmeni Simon Carter Lionhead Studios'dan ayrılarak kardeşi Dene Carter ile yeni bir şirket kurmanın planlarını yapıyor.

Carter konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Benim için Lionhead'den ayrılma kararı epey zor oldu. 10 yıldan uzun bir süre önce başlamış olmasına rağmen halen Fable'ı çok seviyorum ve Big Blue Box ile Lionhead'in birlikte yaptığı bu çalışmadan gurur duyuyorum" dedi.

"Çok iyi dostları ve endüstrideki en iyi geliştiricileri arkamda bırakıyorum. Son on yılımı geçirmek için bundan daha iyi bir grup düşünemezdim."

Lionhead'den bir demirbaş ayrıldı
"Bu sefer farklı bir şeyler peşinde mi koşacaksınız?" sorusuna cevap olarak Carter bu sorunun cevabının ve ilerideki projelerinin detaylarının, kardeşi ve aynı zamanda başka bir Lionhead çalışanı olan Dene Carter'ın kendi projesini tamamladıktan sonra verileceğini belirtti.

Carter, Lionhead'e bağlı Blu Box Studios'un ortak kurucusuydu. İlk Fable oyunu için kurulan stüdyonun kurucusu Carter Lionhead başkanı Peter Molyneux ile birlikte Bullfrog zamanından beridir birlikte çalışıyor. Bunların içinde Dungeon Keeper var.

Her iki kardeşe de ilerisi için başarılar diliyoruz.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lionhead'den bir demirbaş ayrıldı
İlginizi Çekebilir