Little Devil Inside PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Özgür Deveci 14.06.2020 - 20:00
Neostream tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon macera tabanlı rol yapma oyunu Little Devil Inside PS4, PS5 ve PC için duyuruldu.

Muhtemelen Little Devil Inside ismini hiç duymamış olabilirsiniz. Eğer, 2015 yılında bu Kickstarter projesini  destekleyen 5.126 kişiden biri değilseniz. Oyun 5 yıldır resmi olarak ve muhtemelen daha uzun bir süredir gayri resmi olarak geliştiriliyor. Bu çoğu proje için yeterince uzun bir süre. Zaten oyunu bekleyen birçok oyuncu projeden umudunu bile kesti.

Aslında oyunun Haziran 2016'da PlayStation 4, Xbox One, Wii U ve PC platformları için çıkması bekleniyordu. Ancak oyunun son 4 senedir sürekli erteleme haberleri yayınlandı. Ta ki PlayStation 5 tanıtılana kadar. Little Devil Inside, PlayStation 5 konsolunun tanıtıldığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde PS4, PS5 ve PC için duyuruldu. Oyun ilk olarak PS4 ve PS5 için piyasaya çıkacak. PC sürümü ise daha sonraki bir tarihte gelecek. Ancak şunu da belirtmek istiyorum. Oyunun çıkış tarihi yine açıklanmadı.

Little Devil Inside PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Keşfet, keşfet, uyarla, savaş ve hayatta kal

Little Devil Inside'da yeni bir teknoloji yaratmak için dış boyutları araştıran bir profesör tarafından işe alınıyoruz. Görevimiz sadece yeni yerleri ziyaret etmek değil, aynı zamanda daha fazla incelenecek eser getirmek ve elbette tek parça halinde geri dönmek. Oyun hakkında pek bir detay verilmedi, ancak duyuru videosunun açıklaması oyuncuların neler bekleyebileceğine dair küçük bir ipucu veriyor.

"Little Devil Inside Kickstarter ile hayata geçirilmeye çalışılan atmosferik yarı açık bir dünyada geçen ve hayatta kalma unsurlarına sahip bir aksiyon macera tabanlı rol yapma oyunu."

Oyunun duyuru fragmanına baktığımızda ise iki farklı hikaye görüyoruz. Bir tarafta dünyayı keşfeden bir şövalye, diğer tarafta Avrupa'da aristokrat bir yaşam süren yaşlı adam.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı etkinlikte Little Devil Inside dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yayınlanan videoda gözünüze çarpan detaylar varsa yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 14:48
İkisi de aynı kişi mi acaba hani little devil inside olduğuna göre çok da uydurmasyon olmadı yorumum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Devil Inside PS4, PS5 ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir