Little Nightmares II için Cadılar Bayramı fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 24.10.2020 - 00:45
Bandai Namco tarafından yayınlanacak olan platform korku oyunu Little Nightmares II için Cadılar Bayramı fragmanı yayınlandı.

Tarsier Studios tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayınlanacak olan platform korku oyunu Little Nightmares II'nin Cadılar Bayramı fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana baktığımızda oyunun geçeceği mekanlarla birlikte karakterlerimizin sahip olduğu bazı mekanikleri görüyoruz. Daha önce yayınlanan oynanış videosundan da görüntülerin bulunduğu yeni fragman oldukça korkutucu görünüyor.

Buna ek olarak oyunun bir de TV Edition sürümü duyuruldu. Bu paket, iki ana karakterin figürünün yanı sıra oyunun SteelBook kutusunu, sanat kitabını, müzik albümünü ve çıkartma setini içerecek. 49,99€ fiyat etiketiyle Bandai Namco mağazasında ön siparişe açılan oyunu satın almak istiyorsanız buradan ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Little Nightmares II için Cadılar Bayramı fragmanı yayınlandı

Little Nightmares II, 11 Şubat 2021 tarihinde piyasaya çıkacak

Mahvolmuş ve bozulmuş bir dünyada sıkışan genç çocuk Mono'yu kontrol edeceğiniz bu korku temalı platform macera oyununda The Signal Tower'ın uğursuz sırlarını keşfedeceksiniz. Yalnızca siz orijinal Little Nightmares'in yağmurluk giyen kahramanı Six'in hiçliğe kaybolmasına engel olabilirsiniz. Mono ve Six arasındaki ilişki arttıkça, ikilinin gizli ve karmaşık bulmacaları aşmak ve korkunç düşmanları yenmek için bir dizi eşyayı kullanarak birlikte çalışması gerekecek.

Cesaretinizi toplayın ve korkunç tehditlerle karşı yolculuğunuza başlayın, diyar boyunca yayılan kötülüğün kaynağını durdurma görevine çıkın. Mono ve Six'i bir dizi ürkütücü, yepyeni sakinlerin sizi avlamayı beklediği bir yolculuğa çıkarırken cesaretinizi koruyun. Dünyadaki televizyon ekranlarında yayılan kötülüğün kaynağını bulmak için korkunç Signal Tower'a doğru çıktığınız yolda ürkütücü ormanlardan uğursuz okullara kadar seyahat edin.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Steam aracılığıyla PC için çıkışını gerçekleştirecek oyun 11 Şubat 2021 tarihinde yayınlanacak. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri ise, önümüzdeki senenin sonlarına doğru piyasaya çıkacak. Ayrıca oyunu PlayStation 4 veya Xbox One platformlarında satın alan kullanıcılar yeni nesil konsollara ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecek.

Son olarak oyunun Cadılar Bayramı için yayınlanan oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2020 12:24
Efsane görünüuor, sabırsızlıkla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2020 12:22
Oyun kaç saat sürecek?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2020 01:27
Tabiki grafik ve realite'ye önem verdiğimiz için 2021 sonlarına doğru ps5 yada series x'de sony'nin 77 inç 8K oled tv'sinde deneyim edicez,,,,hadi iygeceler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Nightmares II için Cadılar Bayramı fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir