'Little Nightmares ile işimiz bitti ama devamı gelebilir'

Ersin Kılıç 19.02.2021 - 17:11
Tarsier CEO Andreas Johnsson, Little Nightmares oyunlarını geride bıraktıklarını ama firmanın seriyi devam ettirebileceğini belirtmiş.

Little Nightmares oyunları son dönemde korku türünün en başarılı örnekleri haline geldi. Bazı aksaklıklara sahip olsalar da özellikle atmosfer anlamında oyuncuyu boğmayı başaran seri için yapım ekibinden yeni açıklamalar geldi. Konuyla ilgili IGN ekibine yapılan açıklamada Little Nightmare oyunları ile işlerinin bittiğini ve bu seriyi arkalarında bıraktıklarını açıklamışlar. Tabi yapım ekibi seriyi bırakmış olsa da haklarını elinde bulunduran Bandai Namco, farklı bir firma ile bu seriyi devam ettirme opsiyonuna da sahip.

Little Nightmares ekibi yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Little Nightmares oyunları Tarsier Studios imzası ile karşımıza çıktı. Firma her iki oyunda da Bandai Namco ile anlaşmıştı. 2019 yılında ise Embracer grubu tarafından satın alınan Tarsier Studios, anlaşılan Little Nightmares 2 sonrasında bu defteri kapatmış durumda. Konuyla ve gelecek planları ile ilgili açıklama yapan Tarsier Studios CEO'su Andreas Johnsson, şu ifadelere yer vermiş;

"Son altı yıldır Tarsier stüdyosundaki amacımız büyüleyici dünyalar oluşturabilmekti. Little Nightmares bu konudaki ilk girişimimizdi ve büyük bir başarı yakaladı." diyen Johnsson, oyuna olan ilgiden ve hayranların bu oyunu sahiplenmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını da belirtmiş. Sanatsal çalışmalar, hayran teorileri, oyuna olan tepkilerin inanılmaz olduğunu söyleyen Johnsson, sözlerine şu şekilde devam etmiş; "Namco Bandai Entertainment Europe ekibi ile işbirliğimiz son derece tatmin edici oldu. yaratıcı vizyonumuzu dinlediler ve çılgın, tutkulu fikirlerimize tutunmamıza olanak sağladılar."

"Bununla birlikte Little Nightmares dünyasını arkamızda bıraktığımızı söylemek acı tatlı bir iz bırakıyor. Little Nightmares stüdyomuz için her zaman değerli olacak. Embracer grubu tarafından 2019'da satın alınmamız sonrasında yeni bir şeye başlamak, yeni bir IP yapmak ve yeni dünyalara yelken açma zamanımız geldi. Şahsen stüdyomuzun yapacağı şeyi görmek ve hayranlarımızın karşısına çıkacağı günü beklemek için büyük bir heyecan duyuyorum.

'Little Nightmares ile işimiz bitti ama devamı gelebilir'

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2023 22:41
abi şaka mı fanlar 4 oyun olması gerektiğini savunurken 3 bile mi çıkmayacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2023 10:38
Yeni oyunun çıkacağı resmi olarak onaylandı geçen tarihlerde.
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2023 22:40
3 çıkacağı açıklandı ne zaman çıkıyor bilgisi olan var mı
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2023 22:39
aynı firma mı çıkaracak oyunu eğer farklı bir yapımcıysa giderse hikaye ve grafik tasarımları kötü olabilir diye düşünüyorum, fanlar LN serisinin 4 oyundan oluşacağını düşünüyor sonuncuda da Mono ve Six'i beraber görmeyi bekliyorlar (asla olmaz ama keşke olsa)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2021 04:04
İkinci oyunda combat sistemi eklemişler fakat aşırı yavaş. Siz düşmanlara vurana kadar onlar üzerinize atlıyor. Baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Çok sinir bozucu ve saçma olmuş. Tam düşmana vururken o kepçenin veya demir sopanın düşmanın üzerime atlamasıyla elimden fırlaması...
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2022 20:29
aslındaaa karakter bir çocuk... ve karakterin yavaş bir şekilde vurması beni etkiledi çünkü anlayacağın üzerine sen tahminan 8 veya 9 yaşında bir çocuksun sağlıklı bir vücudun yok sana göre çok büyük ve çok ağır olan bazı şeyleri kaldırmakta zorlanırsın ve oyun senden timing istiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2021 17:05
oyun cıksın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2021 17:04
little nightmares 3 cıksın
Kalan Karakter: 300 Gönder
'Little Nightmares ile işimiz bitti ama devamı gelebilir'
İlginizi Çekebilir