Little Nightmares Nintendo Switch'e çok yakın bir zamanda geliyo

Nagihan Selin İnce 4.05.2018 - 22:43
Little Nightmares ne zaman Nintendo Switch'e geliyor?

Little Nightmares oyunu Nintendo Switch'e geliyor! Ve Bandai Namco bunun için bir duyuru fragmanı da paylaştı.  Bu duyuruya göre Nintendo Switch kullancıları, Little Nightmares: Complete Edition'ı artık oynayabilecekler. Bu paket, oyunun kendisi ile beraber şimdiye kadar oyun için çıkmış olan tüm indirilebilir içerikleri yani DLC'leri kapsayan bir full paket. Ayrıca oyun için gelecek zamanlarda herhangi yeni bir içerik planı yok.

Nintendo Switch kütüphanesi genişliyor 

Little Nightmares 18 Mayıs'da sarı yağmurluğunuzu üzerinize geçirmeniz için Nintendo Switchler'de satışa sunulacak. Oyun, sarı yağmurluğu ile kendini Maw adı verilen garip bir gemide bulan ufaklık Six’in maceralarını konu alıyor, Six kimseye görünmeden bu gemide hayatta kalmayı başarabilecek mi?

Tarih duyurusu için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca Little Nightmares için Avengers: Infinity War’un yönetmeni Russo kardeşler ile Oscar adaylığı olan, Coraline ve The Nightmare before Christmas’ın senaristi Henry Selick'in adının geçtiği bir dizi projesi de konuşulanlar arasında idi, henüz kesinleşen bir şey olmasa da belki Little Nightmares'ı televizyonda izleme şansına da erişeceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Nightmares ne zaman Nintendo Switch'e geliyor belli oldu
İlginizi Çekebilir