Little Nightmares'in hikaye bazlı son eklenti paketi belli oldu

Mehmet Atilla Turan 26.02.2018 - 15:01
Bütün yarıda kalmış soruların cevabı işte burada.

Her ne kadar geçtiğimiz sene çıksa da, Little Nightmares, adından bahsedilen ve konuşulan, hoş bir 2.5D platform oyunu olarak görünüyor. Sahip olduğu ambiyans ve atmosfer ile korkutucu bir hava da vermeyi başaran Little Nightmares için geçtiğimiz sene iki adet eklenti paketi çıkmış ve yapımın hikayesini bir nebze de olsa ileriye götürmüştü. Yapımcı Bandai Namco, aylar sonra Little Nightmares adına yeni bir eklenti paketi çıkardı ve oyunculara tüm yarıda kalmış her şeyin cevabını burada öğreneceklerini belirtti.

Bir oyun, yapımcı tarafından ölmedi deniyorsa ölmemiştir!

İsveç bazlı Tarsier oyun stüdyosu, yakaladıkları başarının devam etmesini gerçekten istiyor. Little Nightmares adına yayınladıkları özel fragman ile geçtiğimiz sene popüler olan bu küçük oyunun tekrar hatırlanması, en azından bağımsız oyunculara umut vermeyi başarıyor.


"The Residence" adlı bu eklenti paketi, PC, Playstation 4 ve Xbox One platformlarında satışa sunulmuş bulunmakta. Eğer Little Creatures'ın nasıl bir etki bıraktığını merak ediyor ve denemek istiyorsanız, Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve oyun adına yapılan incelemeleri okuyabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Nightmares'in hikaye bazlı son eklenti paketi belli oldu
İlginizi Çekebilir