Little Witch Academia: Chamber of Time oyunundan yeni video geldi

Hürkan Çalışkan 22.05.2018 - 03:38
Akko ve arkadaşları ile tanışın.

A PLUS Co, Ltd tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayınlanan Little Witch Academia: Chamber of Time oyunu için yeni bir video yayınlandı.

Harry Potter ve Groundhog Day karşımı 

Bandai Namco’nun son anime oyunu Little Witch Academia: Chamber of Time, Harry Potter ve Groundhog Day karışımı bir yapım olarak aynı isimdeki popüler anime serilerine dayanıyor. Oyun,  Luna Nova Academy adlı sihir okulunda yaşanan gizemli olayları ve Akko ile arkadaşlarının hikayesini temel alıyor. Little Witch Academia: Chamber of Time oyununda gizli bir kapı ve gizemli bir saat keşfedildikten sonra kütüphanede bir zaman döngüsü yaratılıyor.

Little Witch Academia: Chamber of Time oyununda Akko ve arkadaşları, oyun içerisinde yedi harikayı keşfetmeye çalışıyor ve zamanda geçişin gizemini çözmeye çalışırken zindanları dolaşıp, büyüler yaparak cadılık yeteneklerini kullanıyor. 

Oyun aynı zamanda dünyaca ünlü Trigger Studios tarafından yapılan,  Anime Studio imzalı özel geçiş sahnelerini de bünyesinde barındırıyor. Son olarak Little Witch Academia: Chamber of Time şuan Steam ile PC’de ve PS4’de erişilebilir durumda. Oyunun videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Witch Academia: Chamber of Time için yeni video geldi
İlginizi Çekebilir