1/2

LittleBigPlanet Karting'le Sackboy geri geldi

Ceyda Doğan 23.10.2012 - 15:47
Küçük dünyada neler oluyor?
O kadar dalga konusu olmasına rağmen oldukça sevilen LittleBigPlanet bu aralar yepyeni oyunu LittleBigPlanet Karting ile karşınızda. Geçmişte bu tarz oyunları çok gördük aslında.

LittleBigPlanet Karting'le Sackboy geri geldi
Crash Bandicoot dolu anılar
Hatırlar mısınız bilmem ama Crash Bandicoot buna en güzel örnektir. O kadar çok versiyornu çıktı ki, her seferinde ya kuzenimizi kurtardık ya da dünyayı. Hoş genel olarak ikisini de kurtarmak zorunda kalıyorduk. LBP da eğlence kısmında bu oyuna benziyor. Çünkü yeri geldiğinde senaryo kısmına odaklanıyorduk. Bu sayede oyundan kolay kolay sıkılmıyorduk.

LittleBigPlanet Karting'le Sackboy geri geldi
Genel olarak herhangi bir konu işlemek yerine, eğlenceyi kendisine benimseyen oyunun en özel yanı da bu olsa gerek. Güneşin batışına doğru yürüyen ip yumağı. Başrol kahramanımız Sackboy tekrar sizlerle olacak ama bu sefer yalnız değil. Yayımlanan videolardan ve görüntülerden sonra özellikle bu konuda dikkatimi çektiğini söyleyebilirim.  Farklı farklı kostümleri, arabaları... Sadece eğlence. Belki daha fazlası.

LittleBigPlanet Karting'le Sackboy geri geldi

Fedakar Sackboy yeniden

Parmak boyunda Sackboy birçok konsolda sizlerle oldu. Özellikle PS Vita'da çok sevildi. Her detayını öğrenmek de o kadar zor ki. Çünkü ilerlediğiniz her noktada farklı şeylerle karşılaşabilirsiniz. Bir ipe tutup daldan dala atlıyordunuz ya da kapıdan geçebilmek için farklı noktalara odaklanıyordunuz.

LBP Karting de bunların bir parçası olabilir. İlerleyişe baktığımızda grafikler göz dolduracak. Ama gerçekçiliğiyle değil, renkleriyle.