Logitech, en hafif oyuncu faresi Pro X Superlight'ı duyurdu

Özgür Deveci 21.11.2020 - 20:42
Oyuncu ekipmanları pazarının lider isimlerinden biri olan Logitech, ürettiği en hafif oyuncu faresi Pro X Superlight'ı duyurdu.

Çevre birimleri ve oyuncu ekipmanları ile yakından tanıdığımız Logitech, ürettiği en hafif kablosuz oyuncu faresi Pro X Superlight'ı duyurdu. Pro X Superlight, sahip olduğu HERO 25K optik sensör sayesinde 25400 DPI'a hassasiyet, hız ve tutarlılık oranı sunuyor. ARM‘ın 32-bit işlemcisinden gücünü alan farenin üzerinde dahili bellek birimi yer alıyor. Böylece fare ayarlarınızı ve makrolarınızı yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Logitech tarafından ultra hafif olarak nitelendirilen fare, siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle birlikte satışa sunulacak.

Logitech, en hafif oyuncu faresi Pro X Superlight'ı duyurdu

Logitech, en hafif kablosuz oyuncu faresi Pro X Superlight'ı duyurdu

Pro X Superlight'ın HERO 25K sensörü 10 ila 25400 DPI seçenekleri arasında anlık geçiş yapabilmenizi imkan tanıyor. Duyarlı performans ve sağlam bağlantı için 2.4 GHz Lightspeed kablosuz iletişim teknolojisini kullanan fare, PTFE ayaklı isteğe bağlı kablosuz Powerplay şarj sistemini de destekliyor. Bu sayede tercih ettiğiniz yüzeye göre farenizi ayarlayabiliyorsunuz. Hem kumaş hem de sert pedlerde yüksek performans vaat eden fare, tek şarjla 70 saat çalışabiliyor. 125 mm x 63,5 mm x 40 mm boyutlarına sahip Pro X Superlight'ın ağırlığı ise, 63 gramın altında. Ayrıca 5 adet programlanabilir tuşu üzerinde barındıran fare, 1000 Hz (1ms) raporlama hızı sağlıyor.

Yeni Pro X Superlight, dünyanın önde gelen espor profesyonelleri arasında rakipsiz kalite ve performansla ün kazanan PRO serisi ekipman ailesine katılıyor. Pro X Superlight, ASTRALIS'in Sezon 12 ESL PRO Lig finalini, G2 Esports'un da 2020 League of Legends Avrupa Şampiyonası'nı kazanmasında önemli bir rol oynadı.

Logitech G Pro X Superlight, 149$ fiyat etiketiyle 3 Aralık 2020 tarihinden itibaren satışa sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Logitech, en hafif oyuncu faresi Pro X Superlight'ı duyurdu
İlginizi Çekebilir