Logitech G, RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi serisini genişletiyor

Furkan Sakoğlu 4.02.2016 - 13:18
G810 Orion Spectrum oldukça başarılı gözüküyor

Ürünleriyle oyun deneyimine değer katan Logitech G, son teknolojiyle geliştirilen G810 Orion Spectrum Gaming Keyboard’u oyun tutkunlarının beğenisine sunuyor. Ürün, ultra hassas ve uyumlu özel Romer-G mekanik tuşları, kişiselleştirilebilir akıllı RGB aydınlatma sistemiyle fark yaratıyor. Özel mekanik tuşları sayesinde standart ürünlere göre %25 daha hızlı aktivasyon sağlayan G810 Orion Spectrum, tek tuşla müzik ve videoları kontrol etmeye yarayan medya kontrol sistemiyle öne çıkıyor.

Logitech G, RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi serisini genişletiyor

Konuyla ilgili bilgi veren Logitech Oyun Birimi Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Ujesh Desai, “Geçtiğimiz 1,5 yılda, binlerce oyun tutkunuyla bir araya geldik ve onlara oyun klavyesinden beklentilerini sorduk. Sonuçta, ‘%100 performans sunan sofistike bir tasarım: G810 Orion Spectrum’ ortaya çıktı.” dedi.

 

Performans Odaklı Tasarım

G810 Orion Spectrum’un parmak izini maskeleyen mat dokusu, dayanıklı ve örgülü kablosu, gelişmiş RGB aydınlatma sistemi, ultra hızlı ve dayanıklı Romer-G mekanik tuşları ve daha birçok özelliği, benzersiz bir oyun deneyimi sunmak için en ince detayına kadar eksiksiz olarak tasarlandı

Logitech G, RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi serisini genişletiyor

Ultra Hassas ve Uyumlu Özel Mekanik Tuşlar: Romer-G

Logitech Romer-G™, 45 gramlık düşük kuvvetli etkinleştirme özelliğiyle, anında cevap verme özelliği sunuyor ve uzun süreli oyunlarda yorgunluk hissini en aza indiriyor. Mekanik tuşları 1,5 mm mesafeden etkinleşerek standart ürünlerden %25 daha hızlı çalışıyor. 70 milyon tuş vuruşuyla test edilen Romer-G™, rakip ürünlere kıyasla %40’a kadar daha dayanıklı performans sunuyor ve ikili temas noktaları, daima istenilen anda tuş aktivasyonunu gerçekleştiriyor.

 

Kişiselleştirilebilir RGB Aydınlatma Sistemi

“Logitech Oyun Yazılımı” kullanılan G810 Orion Spectrum’da 16,8 milyon renk spektrumu ve parlaklık ayarı bulunuyor. Her tarza uygun yapılandırılıp ışık motifleriyle canlandırılabilen ürün, kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma özelliğiyle, Logitech’in diğer RGB modelleriyle senkronize edilebiliyor. Oyun sırasında komut tuşlarına farklı renkler verilmesi ve arka plan aydınlatması, karanlıkta daha keyifli oyun imkânı sunuyor. Logitech G810 Orion Spectrum, 300’den fazla oyuna uygun olarak kişiselleştirilebiliyor.

 

Logitech G, RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi serisini genişletiyor

Anında Medya Erişimi

Logitech G810 Orion Spectrum, kullanışlı medya sistemiyle oyunun müzik ve videolarını kontrol etme olanağı tanıyor. Tek tuşla kontrol özelliği; ses kontrolu, sesi kapatma, duraklatma, oynatma ve ileri alma seçeneklerine anında erişim sağlıyor.

 

Kişiye Özel Konfigürasyon

Logitech Oyun Yazılımı (LGS) ile Logitech G810 Orion Spectrum tamamıyla kontol altında… Sevilen oyunlar, F1-F12 tuşları üzerine özel makrolar atayarak özelleştirilebiliyor. RGB aydınlatma sistemi, her tuş özelinde ayarlanabiliyor ve hatta Oyun Modu açıldığında hangi tuşların devre dışı bırakılacağı belirlenebiliyor.

 

Logitech G, RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi serisini genişletiyor

Fiyat ve Bulunurluk

Logitech G810 Orion Spectrum’un Mart 2016 itibarıyla Türkiye’de 159 USD+KDV tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla piyasaya sunulması bekleniyor.


-Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2016 10:05
büyük enter şart abi ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2016 20:35
Ya romer-g tuşuda neymiş. Senelerdir en azından ok tuşları için analog yani bastığın oranda şiddet olayını yapın diyoruz. Araba yarışları, simülasyonlar daha nice oyunlar için gamepad gereksinimi olmadan süper sistem. Kickstarter da biri yapacak, sonra koskoca logitech gibi firmalar peşinden koşacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Logitech G, RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi serisini genişletiyor
İlginizi Çekebilir