1/3

Logitech G600 MMO Mouse

Özgür Yıldız 9.07.2013 - 17:55
Logitech'ten MMO'culara özel.
MMO oyunlar için üretilen fareler, her geçen gün daha da gelişerek ilerliyor. Özellikle oyun dünyasında adından söz ettiren firmalardan biri olan Logitech de bu furyaya katıldı ve G600’le piyasa çıktı.

Logitech G600 MMO Mouse
Sadece MMO'culara

Öncelikle farenin genel özelliklerinden bahsedelim. Farenin üst yüzeyi tozlu bir boyayla kaplanmış ve kaymıyor. Kablosu ise örgülü olduğu için kırılmalara ve bükülmelere karşı dayanıklı. 8200 DPI’lık lazer sensörü bulunan G600, bu özelliğiyle en küçük hareketlerinizi bile algılayabiliyor. Farenin solunda yer alan tuşlar RGB LED arka aydınlatmaya sahip. Aydınlatmanın renkleri ve yanma özelliği de yazılımla birlikte değiştirilebiliyor.

Logitech G600 MMO Mouse
Fare, 11.9x7.6x3.8 cm boyutlarına sahip. 133 gram’lık ağırlığı da masanın üzerinde oldukça sağlam durmasına neden oluyor. Bir MMO faresi için normal görünebilir ancak alışmamış kişiler için farenin boyutları biraz büyük. Fakat avucunuzun içinde sadece elin arka tarafına doğru bir yükselti oluşturuyor. İşaret, orta ve yüzük parmağınızın bulunduğu noktalar ise rahat durumda.

Logitech G600 MMO Mouse
G600’ün üzerinde üç adet farklı profil kaydedilebilen bir hafıza yer alıyor. Yani profillerinizi, bilgisayardan bağımsız olarak kullanabiliyorsunuz. Profile lazerin hassasiyeti, tuş aydınlatması gibi özellikler kaydedilebiliyor.

Logitech G600 MMO Mouse
Farenin üzerinde farklı farklı programlayabileceğiniz 20 adet tuş bulunuyor. Geleneksel olarak işaret ve orta parmağa denk gelen tuşların yanında ek olarak yüzük parmağının altına da bir tuş yerleştirilmiş. Bu tuş, klavyedeki fonksiyon tuşları gibi görev görerek, tuşlara alternatif görevler vermek için kullanılabiliyor. Bunların dışında farenin tekerleğini sağa veya sola yatırarak basabileceğiniz ve üzerine baskı uygulayarak kullanabileceğiniz 3 tuş daha var. Hemen tekerleğin gerisine yerleştirilmiş iki adet tuş daha tuş ordusuna ekleniyor.

Devamı diğer sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>