1/3

Logitech G700

Özgür Yıldız 2.11.2010 - 00:42
MMO oyuncuları bu işe sevinecek.

Son dönemin trendi, MMO oyuncularına yönelik fare geliştirmek olsa gerek, firmalar ardı ardına yüksek çözünürlüğe sahip, 35 tuşlu, devasa fareler üretmeye başladı. Ancak bu firmalardan bazıları bu işi ciddiye almış gözüküyor.

Bu firmaların önde gelenlerinden Logitech, son ürünü G700’le karşımıza çıkıyor. Paketin içinde bir adet USB uzatması, fareye takılabilen USB kablosu, kablosuz verici ve kullanım klavuzuyla birlikte G700 oyuncu faremiz bulunuyor.

Fareden önce paket içeriğinde bulunan aksesuarlardan kısaca bahsedelim. USB uzatmasını kablosuz nano alıcı için kullanabiliyorsunuz. Bu nano alıcı Logitech’in Unify teknolojisini kullandığı için bu teknolojiyi destekleyen 6 adet Logitech cihazını aynı anda farklı alıcılar kullanmadan takabiliyorsunuz. Ayrıca saniyede 125 veriden 1000 veriye kadar aktarım yapabilme yeteneğine sahip olduğu için hızlı hareketleriniz de oyuna direk aktarılabiliyor. Fareye takılabilen USB kablosu ise, hem farenizi şarj etmeye, hem de isterseniz kablolu şekilde kullanmanıza yarıyor.