1/2

Logitech G930 Headset

Mert Serim 7.12.2013 - 12:54
Yaşına aldırmayan perfromans
Logitech’in yaklaşık 2 yıl önce piyasaya sürdüğü oyuncu kulaklığı G930, ofisimize uğrayınca incelemeden geçmeyelim dedik. Özellikle tasarımı ve dikkat çeken detaylarıyla hala güncelliğini koruduğunu söylemek yalan olmaz. Kablosuz olması ve 7+1 ses desteğiyle öne çıkan Logitech G930′un kutu içeriği ve tasarım detayları ile incelememe başlıyorum.

Logitech G930 Headset
Logitech G930‘un kutu içeriğinde USB Wireless ünitesi, Wireless ünitesini bağlayabildiğiniz dock ve kullanım kılavuzu bulunuyor. Kulaklığın tasarımına geçersek G930 gerek kullanılan malzeme, gerekse tasarım detaylarıyla ziyadesiyle memnun kalacağınız bir kulaklık. Kulaklığın yüksekliğini ayarladığımız bölmeler için metal malzeme kullanılmış. Ayrıca farklı kafa boyutları için kulaklık pedleri oldukça esnek tasarlanmış.

Kulaklığın pedlerinde kullanılan suni deri malzeme ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Uzun süreli kullanımlar sonucunda deride bir aşınma olursa da değişimini sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca kulaklığın dahili mikrofonu esnek bir malzemeden yapıldığı için sesinizi rahat iletebileceğiniz istediğiniz açıda ayarlayabiliyorsunuz. Mikrofonun oyuncuları düşünen bir diğer güzel özelliği ise ağız hizasından yukarıya doğru kaldırdığınızda direkt olarak kapanıyor. Bu fonksiyon ise mikrofonu susturmak için herhangi bir tuş aramadan kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Logitech G930 Headset
Kulaklığın sol tarafında yazılımla beraber ayarlayabileceğiniz fonksiyonel 3 adet makro tuşu bulunuyor. Bunların haricinde mikrofon susturma tuşu, ses seviyesini ayarlayabileceğiniz bir tekerlek bulunuyor. Sağ tarafta ise güç tuşuyla beraber, Stereo ve 7+1 ses geçişleri yapabildiğimiz geciş tuşu bulunuyor.