Logitech, Yeni PRO X Serisi’ni Tanıttı

Basın Bülteni 20.10.2023 - 16:20
Logitech G, FUT Esports işbirliğiyle düzenlediği özel bir etkinlikle, espor profesyonellerinin geri bildirimleriyle tasarladığı Yeni PRO X Serisi’ni tanıttı.

E-sporun giderek büyüyen popülerliğine destek olmak amacıyla ürünlerini profesyonel oyuncuların geri bildirimleriyle geliştiren Logitech G, Türkiye'deki oyun endüstrisine katkıda bulunuyor. Şimdi de FUT Esports ile işbirliği yaparak Türkiye'nin e-spor başarılarını global arenada tanıtmayı hedefliyor.

Yeni Logitech PRO X Serisi Tanıtıldı

Bu işbirliği çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte, Logitech G'nin yeni PRO X Serisi tanıtıldı. Etkinlikte Logitech Türkiye temsilcileri ve FUT Esports oyuncuları konuşma yaptı. Logitech Türkiye Ülke Müdürü Sinem Erdoğmuş Yavuz, espor takımlarına verdikleri desteğin gurur kaynağı olduğunu belirtti ve yeni ürün serisinin oyuncular için maksimum performansı hedeflediğini vurguladı.

Yeni Logitech PRO X Serisi Tanıtıldı

PRO X 2 SUPERLIGHT Mouse, sadece 60 gram ağırlığıyla dikkat çekiyor ve yeni teknolojisiyle oyun deneyimini en üst seviyeye taşıyor. PRO X TKL LIGHTSPEED Klavye, kablosuz bağlantı seçenekleriyle oyunseverler için özelleştirilebilir bir deneyim sunuyor. PRO X 2 Kablosuz Kulaklık ise grafen sürücüleriyle net ses kalitesi sağlıyor ve 50 saat pil ömrüyle oyunseverlere kesintisiz bir deneyim vaat ediyor.

Logitech, sadece üstün performanslı ürünler üretmekle kalmıyor, aynı zamanda çevre dostu bir yaklaşımla karbon ayak izini azaltmayı amaçlıyor. Logitech G ürünlerinde geri dönüştürülmüş plastik kullanılıyor ve üretimde yenilenebilir enerji tercih ediliyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Logitech, Yeni PRO X Serisi’ni Tanıttı
İlginizi Çekebilir