Loki 2. Sezonunda Öne Sürülen Teoriler Dikkat Çekti

Taylan Bal 12.08.2023 - 12:52
Bir Marvel hayranı, Ke Huy Quan'ın MCU'daki yeni karakterinin Loki'nin 2. sezonunda evreni kurtarmanın anahtarı olabileceğine inanıyor.

Bir Marvel hayranı, Ke Huy Quan'ın MCU'daki yeni karakterinin Loki'nin 2. sezonunda evreni kurtarmanın anahtarı olabileceğine inanıyor. Bunun nedeni ise dizinin resmi fragmanındaki gözden kaçırılan bir detay.

Loki 2. sezonda Ouroboros simgesi ve sonsuz döngü

İlk olarak ScreenCrush tarafından fark edilen bir noktaya göre, Quan'ın canlandırdığı OB karakteri fragmanda tanıtıldığında ilginç bir logolu tulum giyiyor. Yakından incelendiğinde, sembol bir yılan veya kendi kuyruğunu yiyen bir şekilde tasvir edilen bir "ouroboros" gibi görünüyor; ki bu sonsuz bir döngüyü temsil ediyor.

Dizide zamansal yolculuk da işlenecek

1. sezonun nasıl bittiğini göz önünde bulundurarak, önümüzdeki bölümde oldukça kafa karıştırıcı ve zamansal bir yolculuk olacağını biliyoruz, ki bu Loki'nin 'zamanda kaymasında' görülebiliyor.

Reddit'teki TheMediocreCritic kullanıcısı, ouroboros'un, Loki'nin dengeyi sağlamak ve başka bir Kutsal Zaman Çizgisi oluşturmak için önceki bölümde temelde yok etmeye çalıştığı gizemli örgütü, Zaman Değişmezlik Otoritesini(Time Variance Authority) kurması gerekebileceğine dair bir ipucu olabileceğini öne sürdü.

Loki 2. sezonda Ouroboros simgesi ve sonsuz döngü

Daha önce, çoklu evrensel bir savaş vardı. Sayısız benzersiz zaman çizgisi birbirleriyle üstünlük için savaştı, neredeyse her şeyin tamamen yok olmasına neden oluyordu. TheMediocreCritic'e göre, Sylvie (Sophia Di Martino) Kang varyantı He Who Remains'ı öldürdüğünde, temelde yeni bir çoklu evrensel savaşı başlattı, böylece döngü yeniden başladı.

Norse mitolojisinde "dünya yılanı" olarak adlandırılan Jörmungandr'a da atıfta bulunan kullanıcı, Loki'nin hatta onun Zaman Bekçileri ordusunun işareti olarak bile kullanabileceğini iddia ediyor.

TheMediocreCritic son olarak, Loki'nin 2. sezon afişinin, çeşitli Loki versiyonlarının sürekli olarak Miss Minutes'ın saat yüzeyinde koştuğunu belirtiyor. Bu döngü fikriyle ilgili bir şeyler olabileceği konusunda da kesinlikle bir noktaya değiniyor. Loki'nin 2. sezonu, aynı zamanda Owen Wilson, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero ve Gugu Mbatha-Raw'ı da içeren kadrosuyla 6 Ekim'de çıkış yapacak. Eğer bu teoriler gerçekleşirse elbette dizinin bambaşka bir noktaya evrileceği kesin.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2023 16:28
Ilk sezonu cok kaliteliydi be. 2. sezonu merakla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Loki 2. Sezonunda Öne Sürülen Teoriler Dikkat Çekti
İlginizi Çekebilir