Loki Disney+ servisinin en çok izlenen Marvel serisi oldu

Ersin Kılıç 19.05.2022 - 00:03
Loki Disney+ servisi için büyük bir başarıyı da beraberinde getirdi. Tom Hiddleston'ın başrolde olduğu seri platformun en çok izlenen dizisi oldu.

Ünlü oyuncu Tom Hiddleston'ın Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Loki karakteri hayranları tarafından oldukça sevilen bir karakter. Öyle ki bu sevgi Loki dizisinin izlenmelerine de yansımış durumda. Yapılan açıklamaya göre Loki Disney+ servisinin en çok izlenen serisi oldu.

Loki Disney+ platformunun gözdesi oldu

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Salı günü Disney'in Upfront sunumunda, Loki dizisinin Disney+ platformundaki diğer Marvel serilerinden daha fazla izlendiğini açıkladı. Marvel yapımları arasında Loki'nin en çok izlenen şov olduğunu Feige, aynı zamanda ikinci sezonun prodüksiyon başlangıç ??tarihini de doğruladı.

Loki Disney+ servisinin en çok izlenen Marvel serisi oldu

Feige ayrıca geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Loki'nin ikinci sezonunun çekimlerine yakında başlayacağına dair söylentileri doğruladı ve prodüksiyonun sadece birkaç hafta içinde başlayacağını, ilk sezonun tüm kadrosunun geri döneceğini belirtti.

Loki dizisi özellikle ilk sezon finali ile müthiş bir iş çıkarmış ve MCU hayranlarının da büyük beğenisini kazanmıştı. Loki'nin baş yazarı aynı zamanda Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde yazar olarak görev yapan Michael Waldron'du. 

Özellikle Marvel Sinematik Evreni'nin yeni ve en büyük kötü adamlarından biri olan Kang'ı (varyantını) ilk defa gördüğümüz dizinin nasıl devam edeceği merak konusu. Loki'nin 2. sezonunun daha fazla çoklu evren, zaman kırılması temasının işlenmesi ve 2023 yılında yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Loki Disney+ servisinin en çok izlenen Marvel serisi oldu
İlginizi Çekebilir