Loki sezon 2 çekimleri bu yaz başlıyor

Murathan Özlü 14.05.2022 - 17:15
Tom Hiddleston'ın açıklamalarına göre, Loki sezon 2 çekimleri bu yaz başlıyor, Kurnazlık Tanrısı geri dönüyor.

Tom Hiddleston'un açıklamasına göre Loki sezon 2 çekimleri, "çok yakında" başlayacak.  İlk sezonu ile büyük beğeni toplayan Loki dizisinin 2.ci sezonu geçtiğimiz yaz aylarında onaylanmıştı. Hiddleston, oyuncuların ve prodüksiyon ekibinin çekimlere başlamasının eli kulağında olduğunu belirtmiş.

Loki sezon 2 çekimleri çok yakında başlayacak

Kurnazlık tanrısı Loki'ye hayat veren Tom Hiddleston, Entertainment Tonight sitesine verdği röportajda şu ifadeleri kullanmış:

" Sezon iki çekimlerine başlamamız çok yakın, hani bu odadan çıktığım gibi değil belki ama bu yaz başlamış olacağız."

Loki dizisinin yapımcısı ve aynı zamanda Doctor Strange in the Multiverse of Madness yazarı Michael Waldron'da, dizinin gelecek sezonu ile ilgili bazı belirsiz ipuçları vermiş.

Loki sezon 2 çekimleri
" Loki dizisi aslında tamamen karakter gelişimi üzerine kurulu" ifadelerini kullanan Waldron şöyle devam etmiş " Loki'nin karakter gelişimi hem Tom hem de benim için her zaman en önemli konu oldu. Loki birinci sezonun hikayesini sezon 2'de de devam ettireceksek yeni bir duygusal zemin hazırlamalıyız. Ve iyi haber şu ki Loki'nin karakter gelişimi yeni ve kompleks katmanlar ile sürecek."

Dizinin ikinci sezonunda da Tom Hiddleston (Loki) ile beraber Sophia Di Martino (Sylvie), Owen Wilson (Mobius M. Mobius,) ve  Gugu Mbatha-Raw ( Ravonna Renslayer) karakterleri ile yer alacaklar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Loki sezon 2 çekimleri bu yaz başlıyor
İlginizi Çekebilir