LoL Üniversite Ligi Finali E-Gameshow’da yapıldı

Merlinin Kazanı 6.06.2016 - 17:20

LoL tutkunlarının buluşma noktası geçtiğimiz hafta Ankara oldu. Oyun sektöründen birçok markayı bir araya getiren ve ATO Congresium’da düzenlenen E-Gameshow Fuarı, League of Legends Üniversite Ligi finallerine de ev sahipliği yaptı. Riot Games turnuva alanında buluşan LoL tutkunları, heyecan dolu mücadeleye ortak oldu.

4-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen üçüncülük ve final mücadeleleri nefes keserken, turnuvada ipi göğüsleyen ekip Uludağ Üniversitesi’nden katılan Kestaneler oldu. Mücadele tüm hızıyla devam ederken, League of Legends dünyasının tanınmış isimleri ve birbirinden renkli cosplayler de fuar alanında katılımcılarla buluştu.

League of Legends Üniversite Ligi’ne Konya Selçuk Üniversitesi’nden katılan Meva eSports takım kaptanı Bilal Yasir Doğru, finale kadar 24 maçtır yenilmediklerini belirterek, iki senedir profesyonel lige yaklaşmak için önemli bir performans sergilediklerini, geçtiğimiz sene Türkiye kupasında final oynadıklarını ve profesyonel ligi hedeflediklerini söyledi. Uludağ Üniversitesi’nden katılan Kestaneler takımı kaptanı Emre Aklar ise yaklaşık 25 maçın ardından final heyecanına kadar geldiklerini söylerken, kalabalık bir kitle önünde oynamanın motivasyonlarını artırdığını da ekledi.

LoL Üniversite Ligi Finali E-Gameshow’da yapıldı
Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2016 12:12
Lol bana çok çocukca geldi pek beğenmedim :D Diablo 3 akıyoruz hala :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
ekaydirma
ekaydirma 6.06.2016 17:27
CS GO turnuvasının finali de vardı. LoL'e verdiğiniz önemi biraz da CS GO'da görelim. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
LoL Üniversite Ligi Finali E-Gameshow’da yapıldı
İlginizi Çekebilir