Lollipop Chainsaw RePOP yeniden doğuyor

Taylan Bal 14.08.2023 - 10:50
Lollipop Chainsaw RePOP, alaycı ve esprili bir dilde tasarlanmış uzun süredir beklenen oyunun yeni adı oldu.

Juliet Starling'in, başsız sevgilisi Nick'in ve tuhaf ailesinin yine eksantrik zombi avcılarından oluşan dünyasına tekrar katılabileceğiniz tarih biraz daha ertelenerek 2024'e alındı. 

Lollipop Chainsaw RePOP 2024 yılına kadar gelmeyecek

Suda51 ve James Gunn'ın kreatif zekalarından çıkan bu zombi oyunu, 2012'deki mizahi üslubu, tuhaf saçmalığı ve üstün soundtrack'i ile kült bir oyun haline gelmişti. Ancak, yeniden yapılmış hali 2024'e kadar gelmeyecek.

Geliştirici Dragami Games, Lollipop Chainsaw RePOP adını Twitter üzerinden duyurmuş ancak oyunun çıkış tarihinin "en iyi oyun deneyimi için" yaz 2024'e ertelendiğini açıklamıştır. Orijinal olarak 2023'te çıkması planlanan oyun için özür dilerken, "En yeni Lollipop Chainsaw bölümünü bekleyen hayranlara özür dileriz, anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Dragami Games CEO'su Yoshimi Yasuade açıklama yaptı

Dragami Games CEO'su Yoshimi Yasuade, orijinal oyunda yürütücü yapımcı olan kişi, Twitter'a Juliet Starling'in bir görselini paylaşarak "Oyun geliştirme konusunda sıkı çalışıyoruz, ancak biraz daha zamana ihtiyacımız var. Sizi seveceğiniz bir oyun yapmak için elimizden geleni yapacağız. Bu nedenle devam eden desteğinizi rica ediyoruz" dedi.

Lollipop Chainsaw RePOP 2024 yılına kadar gelmeyecek

2022 Temmuz'unda projenin duyurulmasının ardından, James Gunn ve Suda51'in Lollipop Chainsaw yeniden yapımında yer almayacağı açıklanmıştı. Suda ayrıca kendi geliştirme stüdyosu Grasshopper Manufacture'nin projede yer almadığını belirtmiş, projenin büyük olasılıkla Dragami Games tarafından yürütüldüğü görünüyor.

Çıkışı, oyunu PC'de oynamak isteyenler tarafından büyük olasılıkla sevinçle karşılanacak. Lollipop Chainsaw'ın orijinal sürümü sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkmış ve o zamandan beri başka platformlarda yer almamıştı. Lollipop Chainsaw'ı oynamamış olanlar için, herkesin damak zevkine uymayabilecek bir oyun olsa da, abartılı mizahi anlatımı, aşırı kanlı sahneleri ve çılgınca esprileri ile büyüleyici bir çekiciliği de vardır.

Maalesef, oyunun ikonik orijinal soundtrack'i tam olarak geri dönmeyecek, Yasuda lisans sorunları nedeniyle bazı şarkıların değiştirilmesi gerekeceğini söylüyor. Umarız orijinal oyunu bu kadar keyifli yapan şeyler tekrar geri döner.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2023 02:35
shadow of the damned ile beraber hala oynanabilir kafa dağıtmalık güzel oyundur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2023 19:47
Ps3 aldığım zaman , merak etdip almıştım.Biraz oynar sıkılır bırakırım diye tahmin etmiştim.Ama oyun bağımlılık yaptı.Ps3 ü sattığıma pişman olduğum oyunlardan biridir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2023 13:51
Bu tarz oyunlarin sayısı artmalı. Oynadığım zamanda müzikleri ve sorunsuz oynanışı sayesinde keyifli saatler geçirmiştim. Juliet <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lollipop Chainsaw RePOP yeniden doğuyor
İlginizi Çekebilir