Lord of the Rings Online Beta Key'leri!

Merlinin Kazanı 26.08.2010 - 13:42
Merlin'in Kazanı okuyucularına özel, 40 adet beta key...
Ücretsiz beta key almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.merlininkazani.com/lotr
Basın bülteni:

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ ÜCRETSİZ ONLINE OYUNLA GERİ DÖNÜYOR!
WARNER BROS. INTERACTIVE ENTERTAINMENT, YÜZÜKLERİN EFENDİSİ ONLINE’IN (THE LORD OF THE RINGS ONLINETM) 10 EYLÜL 2010’DAN İTİBAREN ÜCRETSİZ OLARAK OYNANABİLECEĞİNİ DUYURUYOR
Turbine ve Codemasters, Ödül Kazanan Online Oyunun Ücretsiz Versiyonunu Kuzey Amerika- ABD ve Avrupa’da Piyasaya Sunacak

WESTWOOD, MA – 26 Ağustos 2010 – Bugün, Warner Bros. Interactive Entertainment, Turbine’in Yüzüklerin Efendisi OnlineTM’ının (LOTRO) oyuncuların, 10 Eylül 2010’dan itibaren oyunu ücretsiz olarak indirip oynamalarına ve genişletmeler, arama paketleri, ürünler ve hesap hizmetlerini yeni LOTRO Mağazası’ndan satın almalarına izin veren yenilikçi ücretlendirme modelini piyasaya süreceğini duyurdu.  
Ödül kazanan kurgusunu genişleten LOTRO, teknolojinin son ürünü grafik ve oyun özellikleri ve şimdiye kadar ancak ücretli özel üyelik gerektiren online oyunlarda bulunan zengin bir dizi özellikle, muazzam Orta Dünya’da harikulade bir macera sunuyor.

Turbine’den LOTRO’nun Yürütücü Yapımcısı Kate Paiz, “LOTRO beta programımız büyük bir başarıya ulaştı, bu yüzden oyunu piyasaya sunmamızda bize yardımcı olan tüm oyuncularımıza teşekkür etmek istiyoruz. Benzersiz ücretlendirme modelimiz endüstride bir devrim yarattı ve Eylül ayından itibaren oyuncular ne için ödeme yapacaklarını seçebilecek ve dünyanın en iyi online oyunlarından birini oynama fırsatını yakalayacak. Orta Dünya’da milyonlarca yeni oyuncuyu konuk etmek için sabırsızlanıyoruz!” dedi.

LOTRO oyunculara sınırsız seçenek sunuyor!

Gerçekten ücretsiz! - Oyuncular, www.lotro.com adresini ziyaret ederek LOTRO’yu indirecek ve Orta Dünya’nın şimdiye kadarki en eksiksiz ve özgün tasarımını keşfeden milyonlarca macerapereste katılıp LOTRO’nun ödül kazanan destansı öyküsüne 50. seviyeye kadar ücretsiz olarak dahil olacaklar.

Yeni LOTRO Mağazası’nı ziyaret edin!  - LOTRO Mağazası binlerce temel ihtiyaç ürünü ile genişletme paketleri, özel içerik, ilave karakterler, iksirler, karakter özelleştirmeleri ve daha fazlasıyla yüklü!  Oyuna entegre edilmiş olan LOTRO Mağazası, oyuncunun mağazadan satın alınabilen ya da oyun sırasında kazanılabilen puanları kullanarak deneyimlerini genişletmenin yeni ve heyecan verici yollarını keşfetmesini sağlıyor.

LOTRO VIP olun! - Bir LOTRO VIP olmayı seçen oyuncular tüm ücretli içeriklere sınırsız olarak erişecek, sunucuya öncelikli erişimden, 5 karakter seçeneğinden ve yeni LOTRO Mağazası'nda harcanacak aylık puanlardan faydalanacak.

Yüzüklerin Efendisi Online maceranın geldiği son noktadır. Bu ödüllü, büyük, çok oyunculu online rol oyunu, gerçekçi bir interaktif deneyim sunuyor ve tüm zamanların en ünlü fantezisinden tanıdık insanlar, mekanlar ve canavarlarla dolu.  Shire’in olağanüstü manzarasından Moria’ya şimdiye kadar hayal edilmiş en korkutucu yeraltı diyarında, oyuncular kısa sürede Orta Dünya’yı ücretsiz olarak deneyimleyecek!  Daha fazla bilgi için, www.lotro.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lord of the Rings Online Beta Key'leri!
İlginizi Çekebilir