Lord Of The Rings: The Fellowship of the Ring

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Sağlığı yenilemek için:
Oyunu durdurun ve L1 + L2 + R1+ R2 tuşlarına basılı iken üçgen, aşağı, X, yukarı tuşlarına basın. Doğru yaparsanız bir ses duyacaksınız.

Cephanenizi doldurmak için:
Oyunu durdurun ve L1 + L2 + R1+ R2 tuşlarına basılı iken X, Aşağı, Üçgen, Yukarı tuşlarına basın. Doğru yaparsanız bir ses duyacaksınız.

Yenilmezlik:
Oyunu durdurun ve L1 + L2 + R1+ R2 tuşlarına basılı iken Üçgen, Kare, X, Daire tuşlarına basın. Doğru yaparsanız bir ses duyacaksınız. Not: Bunu çalıştırabilmek için oyunu bir kere tamamlamış olmanız gerekiyor.

Sınırsız füze:
Oyunu durdurun ve L1 + L2 + R1+ R2 tuşlarına basılı iken Kare, Daire, X, Üçgen tuşlarına basın. Doğru yaparsanız bir ses duyacaksınız. Not: Bunu çalıştırabilmek için oyunu bir kere tamamlamış olmanız gerekiyor..

Yok edici ataklar:
Oyunu durdurun ve L1 + L2 + R1+ R2 tuşlarına basılı iken Kare(2), Daire(2) tuşlarına basın. Doğru yaparsanız bir ses duyacaksınız. Hold Üçgen during battles to do devastating attacks. Not: Bunu çalıştırabilmek için oyunu bir kere tamamlamış olmanız gerekiyor.

Bütün upgradeler:
Oyunu durdurun ve L1 + L2 + R1+ R2 tuşlarına basılı iken Üçgen, Daire, Üçgen, Daire tuşlarına basın. Doğru yaparsanız bir ses duyacaksınız. Not: Bunu çalıştırabilmek için oyunu bir kere tamamlamış olmanız gerekiyor.

Ufak düşmanlar:
Oyunu durdurun ve L1 + L2 + R1+ R2 tuşlarına basılı iken Üçgen(2), X(2) tuşlarına basın. Doğru yaparsanız bir ses duyacaksınız. Not: Bunu çalıştırabilmek için oyunu bir kere tamamlamış olmanız gerekiyor.

Slow motion:
Oyunu durdurun ve L1 + L2 + R1+ R2 tuşlarına basılı iken Üçgen, Daire, X, Kare tuşlarına basın. Doğru yaparsanız bir ses duyacaksınız. Not: Bunu çalıştırabilmek için oyunu bir kere tamamlamış olmanız gerekiyor.

Ekstra bölüm - Orthanc Kulesi:
Bütün oyunu Aragorn ile bitirin.

Isildur ile oynamak:
Oyunu Aragorn, Gimli ve Legolas bitirin. Isildur’u oynanabilir karakter olarak tüm bölümlerde kullanabilirsiniz.
Lord Of The Rings: The Fellowship of the Ring
İlginizi Çekebilir