Lord of the Rings: The Two Towers

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
NOT:AŞAĞIDAKİ KODLARI “TOWER OF ORTHANC” BÖLÜMÜNÜ ISILDUR’LA BERABER YA LEGOLAS’LA YA ARAGORN’LA YA DA GIMLI’Lİ İLE BİTİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.BU KODLARI DAHA ÖNCE OYNADIĞINIZ BÖLÜMLERİ YENİDEN OYNARKEN GİREBİLİRSİNİZ!

Cephane Almak İçin - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla A,Aşağı,Y,Yukarıya basın.Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Güç (sağlık) almak için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla Y, Aşağı,A,Yukarıya basın. Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
“1000 Experience” Puanı için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla A, Aşağı,Aşağı,Aşağıya basın.Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Level 2 yetenekleri için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla X, Sağ,X,Sağa basın. Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Level 4 yetenekleri için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla Y, Yukarı,Y,Yukarıya basın. Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Level 6 yetenekleri için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla B, Sol,B,Sola basın. Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Level 8 yetenekleri için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla A, A, Aşağı,Aşağıya basın. Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Ağır Çekim için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla Y, X, A, B’ye basın. Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Basit Düşmanlar için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla Y, Y, A, A’ya basın. Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Dev ataklar için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla B, B, X, X’e basın Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Görünmezlik için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla Y, B, A, X’e basın. Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Sınırsız Füze Silahı için - Oyun sırasında oyunu pause’layın.Daha sonra L+R’ye basılı tutarken sırasıyla B, X, A, Y. Bir kılıç sesi gelecek ve bu ses hilenin gerçekleştiği anlamına gelecek.
Viggo Mortensen Röportajı için - Level 5’i Aragorn’la geçin.
Viggo Mortensen Röportajı için - Level 5’i Gimli’yle geçin.
Orlando Bloom Röportajı için - Level 5’i Legolas’la geçin.
Lord of the Rings: The Two Towers
İlginizi Çekebilir