1/8

Lords of Shadow ilk DLC: Vampir Carmilla

Burçin Aygün
Burçin Aygün 24.12.2010 - 17:35
Dehşet şatosuna geri dönüyoruz
Castlevania: Lords of Shadow için gelecek olan ilgi çekici DLC, "Reverie" için ilk görseller yayınlandı. Gabriel Belmont, Carmilla'nın şatosunda yaşayan kocaman saçlı(!) Laura'ya destek olacak. Size yardımının da tabi ki bir karşılığı olacak: onunla oynamanız!

Bu ilk indirilebili DLC içeriğinin önümüzdeki yılın ilk aylarında yayınlanması bekleniyor. Vampir Carmilla efsanesi böylece devam ediyor olacak.

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×