Lords of the Fallen 2'nin yapım aşamasında olduğu açıklandı

Ersin Kılıç 8.09.2020 - 17:14
Uzun bir süredir yapım süreci devam eden Lords of the Fallen 2'nin bu yapım sürecinin hala devam ettiği resmi olarak açıklandı.

Lords of the Fallen 2 unutulmaya başlamış olsa da oyunun hala yapım aşamasında olduğu açıklandı. 2014 yılında çıkan Lords of the Fallen, Souls türünün ilk örneklerinden biri olmasına rağmen büyük eleştirileri de toplamıştı. İlk oyunun çıkışından hemen sonra CI Games'in o dönem yönetici yapımcısı olan Tomasz Gop Facebook üzerinden yaptığı açıklamada Lords of the Fallen 2 için çalışmaların başladığını belirtmişti. Dönem dönem dedikoduları ortaya çıksa da aradan geçen 6 yıla rağmen Lords of the Fallen 2 için resmi bir duyuru yapılmadı. 

Lords of the Fallen 2 hala yapım aşamasında

Bugün ise oyunun uzun bir süre geçmesine rağmen yapım aşamasında olduğu yinelendi. CI Games yaptığı açıklama ile Barcelona merkezli Hexworks isimli bir stüdyo kurulduğunu ve bu stüdyonun Lords of the Fallen 2 üzerinde çalışmaya başladığını duyurdu. 

"Lords of the Fallen 2 hakkında konuşmaya başlamamız ve farklı fikirler denememiz üzerinden oldukça uzun bir zaman geçti" diyen CI Games CEO'su Marek Tyminski sözlerine şu şekilde devam etmiş. "Yılın ikinci yarısında olsak da halihazırda iş başında olan ve oyun için önemli bir ilerleme kaydeden yeni stüdyomuzun duyurusunu yapacağımız için çok heyecanlıyım. Başlangıç aşamasında bu durumu sessiz bir şekilde sürdürmeye karar verdik. Çünkü stüdyonun çekirdek ekibini kurmadan önce bu duyuruyu yapmak istemiyorduk ve hepimiz projenin detayları üzerinde anlaşarak vizyonumuz doğrultusunda devam edecektik. İşte bu yüzden resmen burada olduğumuzu ve geliştirme sürecine devam edeceğimizi duyurmanın zamanı geldi.

Bu açıklama ile birlikte oyunun kreatif yönetmeni olarak Cezar Virtosu'nun görev yapacağını ve sorumlu yapımcının da Saul Gascon olduğu belirtilmiş. Ayrıca yeni kurulan stüdyoda daha önce AAA oyun tecrübesi olan 25 kişilik bir ekip olduğu da gelen bilgiler arasında. Stüdyonun ilk oyunu ise belirtildiği gibi Lords of the Fallen 2 olacak.

Lords of the Fallen 2'nin yapım aşamasında olduğu açıklandı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 10:05
Ilk seriyi sevmiştim eminim buda sevindircektir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lords of the Fallen 2'nin yapım aşamasında olduğu açıklandı
İlginizi Çekebilir