GTA V Magneto modu ile Los Santos'un altını üstüne getirmek

Ahmet Özçilingir 3.09.2018 - 10:52
Bütün bir şehir emirlerinizin altında.

Daha önce Grand Theft Auto V için Ghost rider, Iron Man, Dragon Ball, Crysis, ve  Avengers: Infinity War'dan Thanos ve yeşil dev Hulk modlarını yapan JulioNİB adlı mod yapımcısından, yeni bir GTA 5 modu daha geldi. Bu yeni GTA 5 modunda, X Man'den Magneto ile Los Santos'un tabiri caizse altını üstüne getirmek mümkün.

Manyetik güçleri ile içinde metal olan elementleri kontrol edebilen Magneto, bu süper yeteneği sayesinde, trafik levhalarını yerinden sökebiliyor, arabaları hallaç pamuğı gibi fırlatabiliyor. Hatta uçakları dahi durdurup, fırlatabiliyor. JulioNİB'nin yayınladığı Grand Theft Auto V Magneto modunun oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

GTA V'in X Man Magneto modu oldukça iyi görünüyor

Süper kahraman modları ile bilinen mod yapımcısı JulioNİB yine, heyecan verici bir işe imzasını attı. Magneto'yu kontrol ettiğimiz modla yapabileceklerimiz  adeta sınır tanımıyor. Kurşunları dahi kontrol edebilen Magneto'yu durdurmak neredeyse imkansız. İçinde Metal bulunan elementleri kontrol edebilen Magneto ile, Polislerin silahlarının kontrolünü ele geçirip onlara karşı kullanabiliyoruz. JulioNIB'nin bu yeni modla da iyi bir iş çıkarttığını söyleyebiliriz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 18:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2018 00:13
Salak saçma modlar ile oyunun bokunu çıkardılar.
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2018 13:36
Sana yükle diyen mi var?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2018 22:31
baya iyiymiş , ilk kez bi gta 5 modunu beğendim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Los Santos'ta Magneto olarak gezmek!
İlginizi Çekebilir