Lost Ark bot problemi devam ediyor

Murathan Özlü 13.03.2022 - 17:26
Lost Ark bot problemi devam ederken, Amazon geçtiğimiz hafta uyguladığı ban tsunamisi ile bir milyondan fazla bot hesabın banlandığını duyurmuştu.

Lost Ark bot problemi oyunun Avrupa sunucularında problem yaratmaya devam ediyor. Yeni Lost Ark güncellemesi yoldayken Amazon, 4 Mart'ta 1 milyondan fazla bot hesabın banlandığını duyurmuştu. Ancak Lost Ark'ın sitesinde 2 gün önce yayınlanan duyuruya göre oyundaki bot kullanımı hala ciddi bir sorun.

Lost Ark bot problemi oyuncuların oyuna girmesini de zorlaştırıyor

Lost Ark'ın yayınladığı güncellemede bot problemine dair şu ifadeler yer alıyor:

" Geçtiğimiz günlerde uygulanan ban dalgasının ardından geride kalan botları düzenli olarak banlamaya devam ediyoruz. Bunların haricinde, bot kullanan oyuncuların oyuna girmelerini zorlaştıracak oyun için önlemleri oyuna ekleme sürecindeyiz. Bu güncellemeler de çok geçmeden oyuna eklenecek."

Lost Ark bot problemi

Botların Lost Ark oyun içi pazarındaki etkisini azaltmak için oyundaki bazı görevlerin ödülleri oyuncular arasında takasa imkan sağlayan altından, NPC'ler ile etkileşimde kullanılan gümüşe düşürüldü. Botların Lost Ark oyuncularına yarattığı en büyük problem ise Avrupa sunucularındaki oyuncuların oyuna girmelerini iyice zorlaştırmaları. Çıkışından beri uzun sunucu sıralarıyla boğuşan Lost Ark oyuncularına, oyunu basan botlar ekstra bekleme süresi yaratmıştı. Oyunun geliştiricileri bu probleme de değinerek, geçtiğimiz günlerde yaşanan devasa ban dalgasının ardından oyuna girmenin de kolaylaştığını belirtiyorlar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2022 10:36
İyide botları engelleyemiyorsunuz diye altın veren görevlerin ödüllerinin gümüşe çevrilmesi tüm oyuncuları cezalandırmak olmuyor mu? oyun içinde bir ticaret ortamı oluşması için yapılmış bu düzeni, biz botlarla başa çıkamıyoruz diye altüst etmek oluyor bu benim fikrim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2022 15:33
Şikayet etmemize izin verseniz sohbet kısmında yazan belli kişiler var ama şikayet edemiyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 22:26
şu gold saçmalığı takaslanabilir olmasa böyle olmayacaktı. başlıca sorun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost Ark bot problemi devam ediyor
İlginizi Çekebilir