Lost Planet: Extreme Condition

Umut Ersaraç 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Sınırsız Cephane için - Oyunu durdurun (pause) ve sırasıyla R2, R1, Üçgen, Kare, Sağ, Aşağı, Sol, L1, L2, R2, R1, Üçgen, Kare, Sağ, Aşağı, Sol, L1, L2, R2, L2, L1, R1, Üçgen, Sol, Aşağı, Kare, R1 + L1 tuşlarına basın. Bir ses kodu doğru girdiğinizi belirtecek. Kod sadece o anda olduğunuz bölüm için geçerli olacaktır. Oyun bir kez durduğunda veya bölüm bittiğinde hile deaktif olacaktır. Bu hile sadece Easy ve Story modunda geçerlidir.

Sınırsız Sağlık için - Oyunu durdurun (pause) ve sırasıyla Aşağı, Aşağı, Aşağı, Yukarı, Üçgen, Yukarı, Üçgen, Yukarı, Üçgen, Yukarı, Yukarı, Yukarı, Aşağı, Kare, Aşağı, Kare, Aşağı, Kare, Sol, Üçgen, Sağ, Kare, Sol, Üçgen, Sağ, Kare, R1 + L1 tuşlarına basın. Bir ses kodu doğru girdiğinizi belirtecek. Kod sadece o anda olduğunuz bölüm için geçerli olacaktır. Oyun bir kez durduğunda veya bölüm bittiğinde hile deaktif olacaktır. Bu hile sadece Easy ve Story modunda geçerlidir.

T-ENG 500 Puanı Eklemek için - Oyunu durdurun (pause) ve sırasıyla Yukarı, Yukarı, Aşağı, Aşağı, Sol, Sağ, Sol, Sağ, Kare, Üçgen, R1 + L1 tuşlarına basın. Bir ses kodu doğru girdiğinizi belirtecek. Kod sadece o anda olduğunuz bölüm için geçerli olacaktır. Oyun bir kez durduğunda veya bölüm bittiğinde hile deaktif olacaktır. Bu hile sadece Easy ve Story modunda geçerlidir.

Oyunun Bitişini Kontrol Edebilme - Oyunun sonunda "Test Player" Wayne'in LP-9999 VS'sini kontrol etmeden önce L2 + L1 + R2 + R1 + Kare + Üçgen + B tuşlarına basılı tutun. Böylece yok edilmiş olan Akrid'e uçabilirsiniz.
Lost Planet: Extreme Condition
İlginizi Çekebilir