Lost Records: Bloom And Rage Duyuruldu

Tunay Şahin 8.12.2023 - 06:17
Lost Records: Bloom & Rage, Don't Nod'un yeni oyunu, The Game Awards 2023'te tanıtıldı. 2024 sonunda çıkacak.

Life is Strange'in yaratıcıları Don't Nod, The Game Awards 2023'te yeni oyunları Lost Records: Bloom & Rage'i tanıttı. Oyun, 2024'ün sonlarına doğru Xbox Series X/S, PS5 ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

Life is Strange'in yaratıcıları Don't Nod'dan Lost Records: Bloom And Rage

Lost Records: Bloom & Rage, paranormal deneyimler yaşayan bir grup genç etrafında dönen bir konsepte sahip. Oyunun ana karakterleri Swann, Nora, Autumn ve Kat, 1995 yılında ormanda parlayan bir kratere rastlıyorlar. Oyunda, bu olayın ardından 27 yıl geçmiş ve karakterler yetişkin oldukları bir dönemde tekrar bir araya geliyor. Oyun, iki farklı zaman diliminde geçecek ve bu geçişler hikayeye derinlik katacak.

Don't Nod'un Tanıdık Formülü

Don't Nod, Life is Strange serisi ile tanınan bir geliştirici. Lost Records'un fragmanı, benzer bir hikaye anlatımı ve duygusal derinlik sunacağına işaret ediyor. Don't Nod'un bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü tırmanma oyunu Jusant da benzer bir hikaye odaklı yapıya sahipti.

İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2023 Kazananları Belli Oldu

Beklenen Çıkış ve Platformlar

Lost Records: Bloom & Rage, 2024'ün sonlarına doğru Xbox Series X/S, PS5 ve PC için satışa sunulacak. Don't Nod, bu yeni projede de kendine has hikaye anlatımı ve karakter gelişimiyle oyunculara etkileyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Don't Nod'un bu yeni oyunu, oyun dünyasında merakla beklenen bir gelişme. Lost Records: Bloom & Rage, geliştiricinin önceki başarılı oyunlarının mirasını devam ettirecek ve oyunculara yeni ve sürükleyici bir hikaye sunacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2023 16:59
Yorumlarda en çok tepkiyi bu oyun çekti, negatif anlamda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost Records: Bloom And Rage Duyuruldu
İlginizi Çekebilir