Lost Words: Beyond the Page çıkış tarihi açıklandı

Berat Darıcı 28.02.2020 - 09:40
Lost Words: Beyond the Page, bir yıl boyunca Google Stadia için özel olacak. Oyunun çıkış tarihi 27 Mart 2020 olarak açıklandı.

Bağımsız yapımcılar Sketchbook Games ve Fourth State tarafından geliştirilen macera oyunu Lost Words: Beyond the Page 27 Mart 2020 tarihinde Google Stadia için çıkış yapacak. Genç bir kızın günlüğü içerisinde ilerleyen 2D platform oyununda çeşitli bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Günlüğü ilk gördüğümde aklıma direkt Life is Strange gelmişti.

İndie yayıncı Modus Games tarafından yayınlanan oyun Google Stadia ile anlaşma yapmış durumda. Bu yüzden oyun PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için 21 Mart 2021 tarihinden sonra çıkış yapacak. Oyunun tanıtım videosunun PlayStation YouTube kanalında yayınlanması ise biraz hayal kırıklığı yaratacak gibi duruyor. Ek olarak oyunun hikayesi Rhianna Pratchett tarafından yazılmış.

EA ve Sony gibi şirketlerde çalışmış olan Mark Backler tarafından kurulan Sketchbook Games, Rock of Ages 3 ve Cris Tales gibi iki oyunu daha Google Stadia için yayınlayacak. Fakat bu oyunlar diğer platformlara da gelecek. Stadia için belli bir süreliğine özel olmayacak. Cris Tales, zaman yolcuğu mekanikleri barındıran bir RPG oyunu. Rock of Ages 3 ise rekabete dayalı bir kule savunma oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkacak.

Lost Words: Beyond the Page çıkış tarihi açıklandı

Lost Words: Beyond the Page, Google Stadia için yeterli olur mu?

Lost Words: Beyond the Page'de Izzy adındaki genç bir kızın dokunaklı hikayesine dahil oluyoruz. Oyun, Creative England, Mictosoft'un Greenshoots programı, The Wellcome Trust ve Games Co London tarafından destekleniyor. Google, Rainbow Six Siege'inde Google Stadia'ya geldiğini duyurmuştu. Stadia, iyi bir çıkış yapmadı. Beklentileri karşılayamayan sistem kendisini toparlamaya çalışıyor. Oyuncular ise Google gibi bir sürü girişimde bulunan ve birçok beklentisini karşılamayan girişimi direkt iptal eden Google'ın Stadia içinde aynı şeyi yapabileceğini düşünüyor. Google ise Stadia'ya destek vermeye devam edeceğini sık sık dile getiriyor. Lost Words: Beyond the Page birçok bağımsız oyun ödülüne sahip.

Lost Words: Beyond the Page'in bir yıl boyunca Google'ın video oyun stream servisi Stadia'ya özel olması sizce doğru bir karar mı? Lost Words: Beyond Page, Rock of Ages 3 ve Cris Tales için paylaşılan oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Insurgency: Sandstorm PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri duyuruldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost Words: Beyond the Page çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir