LOTR: White Council iptal olabilir!

Ozan Mavi 3.06.2010 - 12:31
LOTR: White Council iptal olabilir!

LOTR: White Council iptal olabilir!

Eski 3D Realms çalışanlarından Jim Norwood, geçtiğimiz aylarda "Şu anda Electronic Arts ekibi ile Lord of the Rings: The White Council oyunu üzerinde çalışıyoruz." açıklamasını yaparak birçok oyuncuyu sevindirmişti. Orta çağda geçen bir LOTR RPG'si olacaktı White Council, hem RPG, hem Action ögeleri içerecekti. Savaşlarda ise iki tür arasındaki denge sağlanacaktı. LOTR: Third Age'in (PS2) yapımcıları tarafından geliştiriliyordu White Council...

Şimdiye kadar geçmiş zaman ekleri kullanmamın nedeni, oyunun resmi olarak açıklanmasından kısa bir süre sonra edindiğimiz yeni bir haber.

EA'in CFO'su "Warren Johnson", oyun yapımının şimdilik durdurulduğunu açıkladı. Bu sene içinde çıkması planlanan oyun için "Lord Of The Rings havasını farklı bir pencereden yaşatmak için daha yaratıcı bir yol arıyoruz," açıklamasıyla oyunun 2007 yılı içinde çıkmayacağını da belirtmiş oldu.

Oyunun geleceği ise tamamen bir muamma. Oyunun çıkıp çıkmayacağı hakkında kesin bir açıklama yapılmamakla beraber, 2008 tarihi için bile bir yorum yapılmaması oyunun gölgelere mi karıştığı sorusunu biz oyuncuların aklına getiriyor.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
LOTR: White Council iptal olabilir!
İlginizi Çekebilir