Lovecraft temalı Moons of Madness duyuruldu

Ersin Kılıç 11.08.2017 - 13:47
Psikolojik korku türünün tüm dinamiklerine bu sefer uzayda meydan okuyoruz
oyun dünyasının en popüler türlerinden birisi bildiğiniz gibi psikolojik ve korku türündeki oyunlar. Hayatta kalma teması ile süslenen bu yapımlardan özellikle farklı temada olanları aradan sıyrılıyor ve adından söz ettirebiliyor. İşte duyurusu yeni gerçekleşen Moon of Madness'ın amacı da tam olarak bu.

Bağımsız bir stüdyo olan Rock Pocket Games tarafından geliştirilen Moon of Madness, PC ve konsollar için resmi duyurusuna kavuştu. Geçtiğimiz Mart ayında kısa bir teaser video ile ortaya çıkan ve platformu dahil fazla detay verilmeyen oyun için bir de video yayınlandı. Bu videoya baktığımızda oyunun atmosferi ve oynanışı hakkında önemli dinamikleri görme şansına erişiyoruz.

Mars gezegeninde geçen oyunun en önemli özelliklerinden birisi de Lovecraft temasına sahip olması. Lovecraft hikayelerinden esinlenmeler ve göndermelere sahip olan oyunda ayrıca yönlendireceğiniz karakterin akıl sağlığı konusunda da endişe etmeniz istenmiş. 2018 yılında PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak oyunun Gamescom fuarında da yer alacağı belirtiliyor. Oyunun yayınlanan videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2017 02:14
lovecraft temalı mars oyunu ne alaka ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2017 10:08
Ortamı Destiny'ye benzettim nedense :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lovecraft temalı Moons of Madness duyuruldu
İlginizi Çekebilir