Lucas: Star Wars: Galaxies'i F2P yapmak imkansızdı

Murat Halilbeyoğlu 18.07.2011 - 10:56
Sony ve LucasArts Galaxies hakkında açıklamada bulundu
Lucasarts firması aralık ayında kapatılacak olan Star Wars: Galaxies'in kapanması olayı konusunda konuştu.

Firma hem kendilerinin hem de SOE'nin oyunu kapatma kararı almadan önce açık tutmalarını sağlayabilecek bütün fikirleri değerlendirdiklerini söyledi. Verilen açıklamaya göre her iki firma da bir ara oyunu ücretsiz yapma fikrini bile düşünmüş.

"Star Wars Galaxies gibi bir tecrübede iş modelinizi değiştirmek çok büyük bir yatırımdır ve oyunun var olan bütün altyapısını değiştirir. Ancak şu anda hayat döngümüzde ne yazık ki bu tarz büyük bir değişim mümkün değil. Acı gerçek şu ki bu oyun artık sürdürülebilecek bir iş olmaktan çıktı. Hiçbirimiz bu noktayı görmek istemiyoruz ancak yine de oyunun son sekiz yılı ve onu destekleyen kitle ile gurur duyuyoruz.

Lucas: Star Wars: Galaxies'i F2P yapmak imkansızdı
Şu an ile aralık ayı arası içn planlanmış pek çok şeyimiz var ve emin olun ki şu andan o zamana kadarki süreçte Star Wars Galaxies'i böyle büyük bir oyuna yakışır bir tarzda sonlandıracağız. Oyunda herkes ile birlikte olacağız, son ana kadar geri sayım yapacağız, son sekiz yılda edindiğimiz arkadaşlarla bağlantı kurmaya çalışacağız. Belki bize acı tatlı gelecek, belki zamanından önce olmuş gibi gelecek ancak oyundan tüm zevkinizi çıkartmak için yaklaşık beş ayınız var. Umut ediyoruz ki bütün Galaxies topluluğu bu süreçte bize katılır."

Oyunu kurtarmak için imza toplama kampanyası devam ediyor ve sayı şu anda 3756'ya ulaşmış durumda.

Star Wars Galaxies 15 Aralık'ta gözlerini yumacak.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 16:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lucas: Star Wars: Galaxies'i F2P yapmak imkansızdı
İlginizi Çekebilir