Lucifer’ın altıncı sezonu çekilebilir

Batuhan İnce 15.02.2020 - 13:00
Beşinci sezonda final yapması planlanan dizinin bir sezon daha devam etmesi için görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Lucifer’ın altıncı sezonu gerçek olabilir.

Geçtiğimiz yıl 4. Sezonu yayınlanan ve hemen ardından beşinci sezonda final yapacağı açıklanan Lucifer için fazladan bir sezon daha sipariş edilmiş olabilir. Eğer söylentiler doğruysa Lucifer’ın altıncı sezonu gelecek!

Lucifer, Tom Kapinos tarafından yaratılan Amerikan fantastik polisiye dizisidir. Neil Gaiman, Sam Keith ve Mike Dingenberg tarafından oluşturulan The Sandman çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, 25 Ocak 2016’da Fox’da yayın hayatına başladı. Dizinin sürekli oyuncuları arasında Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D. B. Woodside, Lasley-Ann Brandt ve Rachael Harris yer alıyor.

Dizi, cehennemin kralı olmaktan canı sıkılan Lucifer’ın ışıltılı ve ihtişamlı Los Angeles’a taşınmasını konu alır. İnsanlar arasında bir gece kulübü işleten Lucifer’ın heyecan arayışı yüzünden yolu Dedektif Chloe Decker ile kesiştirir. Tam anlamı ile dedektifin yakasına yapışan Şeytan, polis merkezinde danışman olarak işe başlamıştır.

Lucifer ın altıncı sezonu çekilebilir

Fox, diziyi üçüncü sezonun sonunda iptal etmiş ve dördüncü sezonun olmayacağını açıklamıştı. Bu şaşırtıcı kararın ardından büyük bir hayran kitlesine sahip olan diziye hayranları tarafından #SaveLucifer etiketi ile büyük bir kamuoyu oluşturuldu. Lucifer izleyicilerini yarı yolda bırakmak istemeyen ve hikayenin gerçekten büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünen Netflix, 15 Haziran 2018’de dizinin yayın haklarını satın aldı.

Dizinin dördüncü sezonunun tüm bölümleri 8 Mayıs 2019’da Netflix üzerinden izleyiciler ile buluştu. 10 Bölüme sahip yeni sezon, Lucifer’ın komedi ağırlıklı işleyişini daha ciddi temellere dayandırarak başarılı bir hikayeyi izleyiciye sunmuştu. Yeni sezonun hemen ardından Beşinci sezon duyurusu yapılan dizi için aynı zamanda final açıklaması da yapıldı. Lucifer'a daha yeni kavuşan hayranlar dizinin sadece iki sezonun ardından tekrar final yapacağını öğrendi.

TV Line’ın haberine göre Netflix, Lucifer’ın altıncı sezonu için Warner Bros ile görüşme halindeymiş. Eğer Netflix fazladan bir sezon sipariş etmeyi başarabilirse dizi yayın hayatının başlangıcından bu yana tam olarak iki defa yeniden diriltilmiş olacak. Şeytan tüyü böyle bir şey olsa gerek.

Lucifer’ın 16 bölümlük beşinci sezonu iki parça halinde yayınlanacak. İlk parçanın bu yıl içinde izleyici ile buluşması planlanıyor. Diziyi izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 00:34
Bence çekilmeli şeytani birazda kendi açısından tanımak lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2020 19:20
3üncü sezon 20ye kadar olan bölümler boş olunca biraz sıkıcı hale getirmişti netflix satın alıp 4 sezonu başarıyla sağlam çekip yayınladı 5 sezon 16 bölüm olacaktı ikiye ayrılıp 8 8 yayınlanacaktı acaba 5 sezondaki 16 bölümün 8sini 6 sezon olarak mı yayınlacaklar yoksa yeni bölümler mi görecez :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lucifer’ın altıncı sezonu çekilebilir
İlginizi Çekebilir