Mace Griffin: Bounty Hunter

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Bölüm atlamak için – Silah seçme ekranında “Elecktro-Cosh”u alın ve sırasıyla L1 , R1 , L1 , R1 , X , X , O , O , Kare , O tuşlarına basın.

Görünmez olmak için - Silah seçme ekranında “Elecktro-Cosh”u alın ve sırasıyla L1 , R1 , L1 , R1 , X , O , O , X , Kare , Üçgen tuşlarına basın.
  
Level seçmek için - Silah seçme ekranında “Elecktro-Cosh”u alın ve sırasıyla L1 , R1 , L1 , R1 , X , X , O , O , Kare , Kare tuşlarına basın.

Sınırsız cephane - Silah seçme ekranında “Elecktro-Cosh”u alın ve sırasıyla L1 , R1 , L1 , R1 , X , O , O , X , Kare , Kare tuşlarına basın.

Bir vuruşta öldürmek için - Silah seçme ekranında “Elecktro-Cosh”u alın ve sırasıyla L1 , R1 , L1 , R1 , X , O , O , X , X , X tuşlarına basın.

Yüzen kamera görüntüsü için - Silah seçme ekranında “Elecktro-Cosh”u alın ve sırasıyla L1 , R1 , L1 , R1 , X , O , O , X , Üçgen , Kare tuşlarına basın.

Düşmanlara otomotik olarak odaklanma - Silah seçme ekranında “Elecktro-Cosh”u alın ve sırasıyla L1 , R1 , L1 , R1 , X , O , O , X , O , X tuşlarına basın.

Büyük kafalar için - Silah seçme ekranında “Elecktro-Cosh”u alın ve sırasıyla L1 , R1 , L1 , R1 , X , O , O , X , O , O tuşlarına basın.
Mace Griffin: Bounty Hunter
İlginizi Çekebilir