Macera oyunu State of Mind önümüzdeki Ağustos'ta geliyor

Hürkan Çalışkan 22.04.2018 - 21:34
Yeni macera oyunu bu yaz piyasaya çıkıyor.

Daedalic Entertainment, üç boyutlu yeni macera oyunu olan State of Mind’ın Ağustos ayında piyasaya çıkacağını açıkladı. Duyurunun ardından Daedalic, kutlama yapmak için oyun ile ilgili bir tanıtım fragmanı yayınladı.

Distopik gerçekliğin ve ütopik geleceğin çatışması

State of Mind, distopik gerçeklik ile ütopik sanal bir geleceğin tam karşıtlık içerisinde çatıştığı yeni bir üç boyutlu macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.Bu iki gerçeklikte, oyuncular sadece birkaç yönlendirilebilir karakterin rolünü üstlenmiyor. Aynı zamanda insanlığın Post-materyalizmin eşiğinde olması ile ilgili varoluşçu bir drama ile karşı karşıya kalıyor.

State of Mind oyununda, dünya yıkımın eşiğine gelmiş durumda. Kaynakların eksikliği, kirli hava ve su yüzünden oluşan hastalıklar, yükselen suç oranı ve savaş dünyayı kasıp kavuruyor. Hükümetler ve şirketler, yaşanan sıkıntılara teknolojik ilerleme ve müdahalelerle çare bulmaya çalışıyor. Drone ve insansı robotlar, kamu sektöründe insanların yerlerini alıyor. Her şey birbirine bağlanmış durumda iken, aynı zamanda gözetleme ve denetim seviyesi git gide artıyor.

Oyun şuan Steam'da ön siparişe açılmış durumda. Tanıtım videosunu ise altta bulabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2018 14:30
Oyunda Türkçe alt yazı desteği de bulunacak. Steam sayfasında yazıyor. Bunu da ek olarak belirtir misiniz acaba, belki bu yüzden satın almak isteyenler olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Macera oyunu State of Mind önümüzdeki Ağustos'ta geliyor
İlginizi Çekebilir