Mad Max Furiosa filminin çekimleri başladı

Ersin Kılıç 2.06.2022 - 11:04
Uzun süredir prodüksiyon aşamasında olan Mad Max Furiosa filminin çekimleri nihayet başladı. Duyuru yeni filmin başrol oyuncusundan geldi.

Bir döneme damga vuran Mad Max filmlerinin ardından George Miller tekrar kamera arkasına geçmiş ve beyaz perdenin en unutulmaz maceralarından birisine daha imza atmıştı. Mad Max: Fury Road hem hikaye anlatımı hem de aksiyon dolu sahneleri ile tam bir sinema şölenine dönüşmüştü. İşte filmin merakla beklenen yan hikayesi Mad Max Furiosa için (filmin adı sadece Furiosa olacak) çekimlerin başladığına dair haber geldi.

Mad Max Furiosa filmi için düğmeye basıldı

Çekimlerin başladığı duyurusu filmin başrol oyuncularından Chris Hemsworth tarafından yapıldı. Şu sıralar Thor: Love and Thunder filmi ile gündemde olan ünlü oyuncu kişisel sosyal medya hesabı üzerinden çekimlerin başladığını resmen açıklamış oldu. 

Mad Max Furiosa filminin çekimleri başladı

Furiosa filminde daha önce açıklandığı gibi Mad Max: Fury Road hikayesinden öncesine gidecek ve Furiosa karakterine daha derinlemesine bir bakış atacağız. Muhtemelen akrakterin kolunun hikayesi başta olmak üzere birçok detay bizlere anlatılacak. Fury Road filminde Furiosa karakterini ünlü oyuncu Charlize Theron canlandırmıştı. Karaktere bu filmde ise Anya Taylor-Joy hayat verecek. Oyuncunun bu rolü kapmasında Last Night in Soho performansı oldukça büyük bir pay sahibi olmuş. George Miller'ın bu filmi izledikten sonra ünlü oyuncuyu kadroya dahil ettiği belirtiliyor.

24 Mayıs 2024 tarihinde gösterime girecek Furiosa filminin kadrosunda Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Nathan Jones ve Yahya Abdul-Mateen II gibi oyuncular yer alıyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mad Max Furiosa filminin çekimleri başladı
İlginizi Çekebilir