Mad Max: Fury Road'u Merlin'in Kazanı ile herkesten önce izleyin!

Merlinin Kazanı 22.04.2015 - 12:20
Fan Art yarışmasına kazananları sürpriz hediyeler bekliyor.
Mad Max, 30 yılın ardından beyaz perdeye geri dönüyor. Post apokoliptik dünyanın, yol savaşçısı Mad Max’in dönüşünü Merlin’in Kazanı olarak sürpriz hediyeler eşliğinde kutlayın.

Sinema tarihinin ünlü karakterlerinden Max’in dönüşünde katkınız olsun ister misiniz? Üstelik filmi herkesten önce, Merlin’in Kazanı ile birlikte izleyeceksiniz. Tek yapmanız gereken, çizim yeteneklerinizi göstermek!

Mad Max: Fury Road'u Merlin'in Kazanı ile herkesten önce izleyin!

Mad Max: Fury Road için yaptığımız fan art yarışmasına katılın ve sürprizlerle karşılaşın. Peki bu sürprizler neler? Çizimleriniz usta yönetmen George Miller tarafından bizzat, incelenecek ve yarışmanın birincisi onun tarafından seçilecek. Üstelik birinciye hediyemiz bununla bitmiyor. George Miller'ın  birinciye sürprizleri de olacak.

İlk üçe girenlere ise, filmin hiçbir yerde bulunmayan özel hediyelerini vereceğiz. Birinci, Mad Max: Fury Road için özel olarak tasarlanan sırt çantası içerisinde, filmin şapkası, tişörtü, matarası ve iPhone kılıfını kazanacak. Yarışmamızın ikincisi ve üçüncüsü de şapka, tişört, iPhone kılıfı ve mataradan oluşan özel setin sahibi olacak.

Finale kalan 20 katılımcımız ise, 14 Mayıs tarihinde İstanbul'da yapacağımız özel gösterime bir arkadaşıyla birlikte katılabilecek. 10 Mayıs'a kadar yarışmamıza katılıp, George Miller tarafından eserinizin referans alınmasını, Mad Max: Fury Road'un parayla satılmayan özel koleksiyon ürünlerini ve Merlin'in Kazanı özel gösterimine katılmak için tek yapmanız gereken merlininkazani.com/madmax adresine girip yarışmamıza katılmak.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 11:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mad Max: Fury Road'u Merlin'in Kazanı ile herkesten önce izleyin!
İlginizi Çekebilir