Mad Max spin-off filmi Furiosa'nın vizyon tarihi açıklandı

Özgür Deveci 24.12.2020 - 15:21
Mad Max: Fury Road filminin öncesini konu alacak Furiosa'nın vizyon tarihi açıklandı. Detaylar haberimizde!

Warner Bros, daha önce duyurduğu üç filmin vizyon tarihini açıkladı. Mad Max: Fury Road filminin öncesini konu alacak Furiosa, The Color Purple'ın müzikal uyarlaması ve aile filmi Coyote vs. Acme, 2023 yılında sinemaseverler ile buluşacak. Başrolde Anya Taylor-Joy'un oynadığı Furiosa için 23 Haziran 2023 tarihi belirlendi. Filmin oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II gibi ünlü isimler yer alıyor.

Bu ayın başlarında, Warner Bros. The Matrix 4, Dune ve The Suicide Squad dahil olmak üzere 2021 listesinin tamamını aynı anda şirketin yayın hizmeti HBO Max'te ve sinema salonlarında yayınlama planlarını paylaştı. Stüdyo, Hollywood'un dört bir yanından eleştiri alan eşi benzeri görülmemiş yayın stratejisini, salgına yanıt olarak benzersiz bir model olarak adlandırdı. Stüdyonun geçtiğimiz Çarşamba günü yaptığı duyuru, Warner Bros.'un sinema gösterimlerine olan bağlılığını sürdürmeyi planladığını gösteriyor.

Mad Max spin-off filmi Furiosa'nın vizyon tarihi açıklandı

Furiosa, 23 Haziran 2023 tarihinde vizyona girecek

Ölümsüz Joe'nin emriyle benzin ikmali için göreve çıkan İmparatoriçe Furiosa (Charlize Theron), belirlenen rotasından çıkınca Ölümsüz Joe ve adamları bir sorun olduğunu anlar. Kısa sürede Joe, eşlerinin Furiosa tarafından kaçırıldığını öğrenecek ve Savaş Çocukları ile birlikte Furiosa'nın peşine düşecektir. Kan torbası olarak bir aracın önüne bağlanan Max da ister istemez bu kovalamacaya katılır. 1979 yapımı Mad Max ve devam filminin yapımcısı olan Miller, uzun süredir yapımcı ortağı olan Doug Mitchell ile birlikte Furiosa'yı yönetecek, senaryoyu yazacak ve yapımcılığını üstlenecek. Film, Avustralya merkezli Kennedy Miller Mitchell stüdyosuyla ve Fury Road filminin dağıtıcısı Warner Bros. Pictures ile birlikte çekilecek.

Galaksinin Koruyucuları filminin yönetmeni James Gunn, Ian Frazier'in aynı adlı kurgusal makalesine dayanan Coyote vs. Acme filminin senaryosunu kaleme alacak. Ayrıca yapımcılığını Oprah Winfrey ve Steven Spielberg'in üstleneceği Tony ödüllü The Color Purple müzikalinin yeni versiyonunu Blitz Bazawule yönetecek. Henüz oyuncu kadrosunun  belirlenmediği film, 20. yüzyılın başlarında Güney'de yaşayan ve kendi değerini iki arkadaşının yardımıyla öğrenen siyahi Celie'nin hikayesini anlatıyor. Başrollerini Danny Glover, Whoopi Goldberg ve Winfrey'in oynadığı 1985 yapımı The Color Purple'ın orijinal film uyarlamasını Steven Spielberg yönetmişti. Alice Walker'ın 1982 romanından uyarlanan birey olma hikâyesi, 2005 yılında bir Broadway müzikaline dönüştürüldü.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyor sunuz? Kimler Furiosa filmini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
shrksz
shrksz 25.12.2020 23:33
2023 beklediğimden daha geçmiş. Konun belli oyuncuların belli. Önceki filmden 8 yıl sonra.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2020 10:08
tom hardy olsun da içinde gerisi önemli değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2020 15:44
Yeri ayrı bu filmin..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mad Max spin-off filmi Furiosa'nın vizyon tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir