Maestia – Rise of Keledus için kapsamlı güncelleme çok yakında piyasalarda

Merlinin Kazanı 3.12.2012 - 10:22
Yeniliklere hazır olun
Ücretsiz fantezi MMORPG oyunu Maestia – Rise of Keledus’a kapsamlı bir güncelleme gelmek üzere. Bu yama, on iki oyuncuya kadar kapasitesi olan ikinci bir saldırı, düzenlenmiş bir yetenek sistemi ve çeşitli meslek alanlarıyla birlikte yeni bir zanaat sistemi sunuyor.

Eklentiyle birlikte gelen üst düzey içerik maceraseveleri kısa bir süre içinde Maestia’daki ikinci bir saldırıya doğru yönlendirecek. Cinis tapınağındaki amaç, devasa boyuttaki golem, Nautilus’u dört aşamada yenmek. Savaşlara dayanıklı maceraperestler iki grup halinde en fazla on iki kişi olarak bölüm sonu canavarına karşı savaşabilecek. Ödül olarak ise “Temple Kinght of la” gibi özel unvanlar ya da zırh, halka ve tılsımlar gibi çok sayıda güçlü eşyalar elde edecek.

Maestia – Rise of Keledus için kapsamlı güncelleme çok yakında piyasalarda
Yetenek sisteminin yeniden düzenlenmesiyle daha iyi ayarlanmış yetenek ağaçları ortaya konuyor. Dört karakter sınıfının her biri iki farklı yol sunuyor. Savaşçı sınıfındaki oyuncular “Şövalyeler” veya “Vahşi Savaşçılar”; Sihirbazlar, “Ateş/Yıldırım Ustası” veya “Buz/Zehir Ustası”; Korucular “Okçu” veya “Suikastçı”, Rahipler ise “Başrahip” ya da “Karanlık Rahip” olarak kolları sıvıyor.

Güncelleştirme aynı zamanda yepyeni zanaat sistemini de içeriyor. Bu özellik silah ustalığı, zırh nalbantlığı ve simyacılık gibi üç meslek alanı oluşturuyor. Üst düzey oyuncular ilk kez kendileri için üstün kaliteli eşyalar yapabilme fırsatı elde derken özellikle bu konuda uzmanlaşmaları tavsiye ediliyor. Oyuncuların eşyaları işlemek için ya Elles’ten toplayabilecekleri ya da mağazadan satın alabilecekleri çeşitli malzemelere ihtiyaçları olacak.

Sonuç olarak, yeni yama bazı küçük yenilikleri de beraberinde getiriyor. Daha fazla özgünlüğü mümkün kılmak için maceraperestler silahlarının dış görünüşlerini uyarlayabilirler. Dahası, oyuncular artık kendi hesaplarından paralı asker olarak karakter tutabiliyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maestia – Rise of Keledus için kapsamlı güncelleme çok yakında piyasalarda
İlginizi Çekebilir