Maestia – Rise of Keledus sizin için hazır

Ceyda Doğan 14.12.2012 - 12:12
Yenilenen yetenek ağacı ve yeni oyun stilleri
Ücretsiz fantezi MMORPG oyunu Maestia – Rise of Keledus bugün itibariyle kapsamlı bir içerik güncellemesiyle piyasaya çıkıyor. Yama, ikinci bir saldırı, düzenlenmiş yetenek sistemi ve zanaat sisteminin yanı sıra oyunculara çeşitli meslek seçenekleri de sunuyor.

Maestia – Rise of Keledus sizin için hazır
Bugünden başlayarak Maestia- Rise of Keledus’taki ikinci saldırıya katılarak güçlerini kanıtlayabilecekler. En büyük zorluk Cinis Tapınağı’nda saklanıyor: devasa boyuttaki kristal golem, Nautilus. Oyuncular en fazla on iki kişilik iki grup halinde bölüm sonu canavarına karşı savaşabilecek. Nautilus’u fethedenleri ise cazip ödüller bekliyor: “la’nın Tapınak Şövalyesi” gibi özel unvanlar ya da zırh, yüzük ve tılsım gibi endamlı hediyeler kazanacak.

Maestia – Rise of Keledus sizin için hazır
Savaşçı sınıfındaki oyuncular “Şövalyeler” veya “Vahşi Savaşçılar”; Sihirbazlar “Ateş/Yıldırım Ustası” veya “Buz/Zehir Ustası”; Korucular “Okçu” veya “Suikastçı”, Keşişler ise “Yüksek Keşiş” ya da “Karanlık Keşiş” tarzını benimseyerek maceraya atılıyor.

Yeni zanaat sistemi Silah Ustalığı, Zırh Nalbantlığı ve Simyacılık gibi üç meslek dalı yaratıyor. Oyuncular artık kendi hesaplarından karakterleri kiralayarak paralı asker olarak kullanabiliyorlar.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maestia – Rise of Keledus sizin için hazır
İlginizi Çekebilir