Maestia – Keledus'un Dirilişi'ne yeni güncelleme

Merlinin Kazanı 29.04.2013 - 09:24
"Fraksiyon Savaşı" artık sizlerle
Maestia – Keledus'un Dirilişi eskisinden çok daha fazla oyuncuyu bir araya getiriyor. Ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu (MMORPG), destansı oyuncu-oyuncu (PvP) savaşlarının yanı sıra kapsamlı güncelleme paketi "Fraksiyon Savaşı"nı sizlere getiriyor.

"Fraksiyon Savaşı" – Superion Muhafızları, Tapınak Şövalyeleri'ne Karşı
Bugünden itibaren Superion Muhafızları ve Tapınak Şövalyeleri'nin müritleri, haftada birkaç kere ve üç farklı gece haritasında gerçek anlamda etkileyici savaşlara tutuşacak. "Fraksiyon Savaşı", sayısız oyunculu ve oyuncu seviyesinden bağımsız savaşlara olanak tanımaktadır. Her savaşta oyuncular, ilgili haritanın kalıntısını fethetmek, savunmak veya geri almak zorundalar. Bir buçuk saatlik savaş sonucunda, kalıntıya sahip olan taraf savaşı kazanır ve bu haritadaki bir sonraki savaşa kadar kalıntıyı elinde tutar.

Güç dengesizliğini önlemek için iki tedbir alınmıştır: Savaş sırasında güçsüz oyuncular, krallıktaki diğer oyunculara göre daha güçlü hale getirilir. Ayrıca küçük fraksiyondan bir oyuncuya, ekstra güç için yüce bir yüzük ve kolye verilir.

Gerçek zamanlı görünüm haritası, oyunculara hangi fraksiyonu önde olduğunu, böylece nerede onlara ihtiyaç duyulduğunu gösterir. "Fraksiyon Savaşı"ndaki muazzam başarımlar aracılığıyla savaşçılar, büyücüler, rahipler ve korucular, özel PvP ekipmanları alırken kullanacakları Öldürme Puanları kazanır.


Balık tutma sistemi - Rastgele!
"Fraksiyon Savaşı" güncellemesi, Maestia – Keledus'un Dirilişi ile bir balık tutma sistemini de beraberinde getiriyor. Bilgisayarlarının başında değilken karakterlerinin anlamlı bir etkinlik yapmasını isteyen oyuncular, onları 9 bölgede balık tutmaya gönderebilecek. Belli bir altın karşılığından alter ego, otomatik olarak balık tutmaya giderek oyuncuya deneyim puanı, balık ve diğer öğeler kazandıracak. Aynı zamanda, gündüz haritalarında balık tuttukları süre boyunca canavar saldırılarına karşı da koruma altında olacaklar.

Oyun içi etkinlik: "Zıplayan Karakter"

"Fraksiyon Savaşı", yeni yaratılmış karakterlerin doğrudan 50. seviyeye zıplamalarını sağlayan bir oyun içi etkinlik barındırır. Sıçrama tahtası olarak oyuncuların emrine amade şu ücretsiz bonuslar vardır:

-Deneyim çantası (50. seviyeye zıplama)
-100.000 altınlı altın çantası
-İlgili sınıfa ait mavi zırh seti ve silahlar
-+%100 deneyim puanlı özel bukalemun peti (sınırlı süre)
-Sınıfa özgü özellikler için +20 gök yüzü B zırhı (sınırlı süre, 70. seviyede kalıcı hale gelir)
-Daha büyük envanterler için büyük premium çanta (14 gün)
-Zırh büyüleme malzemesi (5. seviye) 6 parça
-Silah büyüleme malzemesi (5. seviye) 2 parça
-Ek beceri puanı (80. seviye erişim ile)
-Pet aksesuar sistemi ve Güzellik Mağazası: Petler ve sahipleri için haberler
-"Fraksiyon Savaşı" petlere ilave bir aksesuar slotu sağlar. Yarasalar bile, altın karşılığı satın alınabilen iki yeni aksesuar alabilir. Karakterlerinin görünümünü ya da cinsiyetini değiştirmek isteyen oyuncular, Güzellik Mağazası'nda alternatif saç stili, boyutlar, cilt rengi ve seç rengi bulabilir. Birçok yeni saç stili eklenmiştir.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maestia – Keledus'un Dirilişi'ne yeni güncelleme
İlginizi Çekebilir