Maestia – Rise of Keledus için kapsamlı güncelleme artık bizlerle

Merlinin Kazanı 12.03.2013 - 17:58
Altı kişilik ikinci saldırı yardımı, karakterlere yeni modifikasyonlar ve daha fazlası
Free-to-play MMORPG oyunu Maestia – Rise of Keledus‘taki oyuncular an itibariyle, altı kişilik gruplar halinde ikinci saldırılar arasına katılıyor. Dahası, oyuncular karakter modifikasyon özelliği sayesinde var olan karakterlerini özelleştirmek için yeni yollar elde ediyor. Karakteri olarak büyücü sınıfını seçen oyuncular için ek yetenekler ve maceraperestler için de zanaat etkinliklerine devam etme ve evcil hayvan olarak yarasa alma imkanı da mevcut.

On iki ya da altı kişiden oluşan gruplar ikinci saldırıların zorluklarına karşı gelebilirler. Cinis tapınağında dört aşamada yenilmesi gereken devasa boyuttaki kristal golem Nautilus ile yüzleşiyorlar. Ödül olarak ise zırh, halka ve tılsım gibi güçlü eşyalar elde edecekler.

Maestia – Rise of Keledus için kapsamlı güncelleme artık bizlerle
Son yama hem tapınak şövalyelerine hem de Superion gardiyanlarına sahip oldukları karakterleri ilk defa geliştirme izni veriyor. Saç stilleri, yüz, boy, ten rengi veya cinsiyet gibi tüm seçeneklr bireysel olarak özelleştirilebilir.

Bu güncelleme ile savaşçılar, muhafızlar ve keşişlerle eşit bir sınıf oluşturan sekiz yeni yetenek sayesinde büyücüler yetenek sisteminde gerçekleşen geniş çaptaki değişiklikleri deneyimleyecek. Güçlü büyülerin yanı sıra bazı yeni deri ceketleri de kapsayan bu yetenekler saldırıları güçlendiriyor.

Yeni eklenen zanaat sistemi oyuncuların silah nalbantlığı, zırh nalbantlığı ve simyacılık gibi profesyonel alanlarda uzmanlaşmasına olanak tanıyor. Bu sistem zanaat katılımcılarına sadece kendileri için değerli eşyalar üretme imkanı tanımıyor, şansları yaver giderse en çok istenen Phoenix zırhına da sahip olma fırsatı tanıyor.

Maestia oyuncuları üç yeni yarasaya da göz atmalılar: Desmodus sağlık puanlarında (HP) ve mana puanlarında (MP) 15 saniye içinde yüzde 5 iyileştirme sağlıyor, bakır kanatlı yarasa da sağlık puanlarını (HP) 15 saniye içinde yüzde 5 yeniliyor, Mega yarasa ise mana puanlarını (MP) 15 saniye içinde yüzde 5 dolduruyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maestia – Rise of Keledus için kapsamlı güncelleme artık bizlerle
İlginizi Çekebilir